6 motive pentru care este in regula sa refuzi o invitatie la nunta

Dupa o anumita varsta, vei incepe sa fii bombardat cu invitatii la nunta. Ceea ce pe de o parte este frumos, te entuziasmezi, insa pe de alta parte trebuie sa te gandesti si la partile mai putin placute: cheltuielile mari, grija pentru vestimentatie, darul de nunta etc. Deci vei investi timp si bani in astfel de evenimente. Iata care sunt cele 6 motive pentru care este in regula sa refuzi o invitatie la nunta.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

6 motive pentru care este in regula sa refuzi o invitatie la nunta

1. Pur si simplu nu iti poti permite sa participi la nunta. Daca evenimentul are loc intr-un oras mai indepartat, ori chiar in afara tarii, atunci va fi mai dificil sa ajungi. Pe langa faptul ca trebuie poate sa iti iei liber de la serviciu, te gandesti si la banii pe care ii vei investi. Asa ca preferi sa fii sincer cu mirii si sa le spui ca oricat de mult ti-ar placea sa mergi al nunta, nu ai resursele financiare necesare in acel moment. Ar trebui sa inteleaga.

6 motive pentru care este in regula sa refuzi o invitatie la nunta

DEVON JARVIS

2. Va trebui sa iti „sacrifici” zilele de concediu. Poate vei dori sa ti le rezervi pentru o vacanta mult asteptata. Asa ca te vei vedea nevoit/a sa refuzi invitatia la nunta. Plus ca dupa petrecere probabil vei avea nevoie de o zi sau doua pentru a intra in ritmul tau normal, deci mai multe zile din concediu trebuie sa fie rezervate pentru nunta.

3. Nu ati schimbat mai mult de doua vorbe intr-un an. Daca stii ca relatia voastra nu este una foarte stransa si, in plus, esti sigur/a ca asa va fi si dupa nunta, poate nu are sens sa mergi la eveniment. Nu uita ca la astfel de ocazii sunt prezente in special persoane dragi, apropiate. Cu ele isi doresc mirii in primul rand sa celebreze iubirea care ii leaga.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

CITESTE SI: Ce trebuie sa faci pentru ca invitatii sa fie fericiti la nunta ta

CITESTE SI: Ai primit invitatie la o nunta? Evita aceste 3 greseli

4. Nu il cunosti pe mire sau nu o cunosti pe mireasa. Poate il stii pe unul dintre ei, dar pe celalalt nu. Dintr-un motiv sau altul, nu s-a ivit ocazia sa faceti cunostinta. Parca nu te-ai simti in largul tau la o nunta la care simti ca nu prea ai ce cauta, din moment ce unul dintre miri este practic un strain pentru tine.

6 motive pentru care este in regula sa refuzi o invitatie la nunta

4 Love Polka Dots

5. Esti unul dintre sutele de invitati. Daca va fi un eveniment mai mare, iar tu stii ca vor participa sute de persoane si, in plus, nu esti foarte apropiat de miri, atunci nu trebuie sa te simti obligat sa mergi, in special daca ai senzatia ca ai primit invitatie numai pentru ca astfel sa se mareasca numarul persoanelor care participa la nunta.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

6. Nu mai vrei sa fii prieten/a cu unul dintre miri sau cu amandoi. Daca simti ca nu mai aveti lucruri in comun sau din alt motiv ai vrea sa pastrezi distanta fata de miri, atunci refuzul de a participa la nunta transmite clar mesajul. Dar tine cont de faptul ca este totusi destul de urat sa ii dai cuiva de inteles in acel mod ca nu mai vrei sa faca parte din viata ta.

Si acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a vizioan clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Adauga un comentariu

Leave a Comment