Cum sa ceri permisiunea tatalui pentru logodna

Acum nu mai este la moda sa ii ceri tatalui permisiunea pentru a o cere de sotie pe fiica sa, insa ramane in continuare un gest frumos, prin care iti poti arata respectul fata de el si fata de intreaga ei familie. Daca te intrebi cum sa ceri permisiunea tatalui pentru logodna, mai jos vei gasi cateva sfaturi si idei care te vor ajuta in acest sens.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Iata cum sa ceri permisiunea tatalui pentru logodna

Inainte de toate, discuta cu partenera ta, pentru a afla daca sunteti pe aceeasi lungime de unda, daca va doriti aceleasi lucruri unul de la celalalt si de la relatie. Doar nu vrei sa faci acest pas fara a afla inainte care este parerea ei despre asta, nu? Poate pentru ea inca nu este momentul potrivit pentru a se logodi. Este important sa vorbiti inainte.

Este ideal sa il cunosti dinainte. Daca va stiti deja, va fi mult mai usor sa ii ceri mana fiicei lui. Deja aveti o relatie, va cunoasteti si are incredere in tine, asa ca propunerea va fi primita cu bratele deschise.

Cum sa ceri permisiunea tatalui pentru logodna

A Vivir LA

Este bine ca discutia sa aiba loc fata-n fata. Avand in vedere ca va fi un subiect important, nu se poate discuta despre asta la telefon, pe e-mail sau pe retelele de socializare, de exemplu.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Cum sa ceri permisiunea tatalui pentru logodna? Spune-i ce sentimente ai pentru fiica lui. Acesta este pasul urmator. Cea mai buna modalitate prin care poti incepe discutia este sa iti exprimi sentimentele fata de fiica lui. Arata-i cat de importanta este ea pentru tine si vorbeste despre calitatile ei. Astfel, il vei complimenta si pe el, avand in vedere ca ea este persoana care este si datorita lui, datorita modului in care a crescut-o.

Dupa ce ai urmat pasii de mai sus, urmatorul este sa iti exprimi intentia de a te casatori cu ea. Spune-i cat de fericit vei fi daca va deveni sotia ta. Spune-i ca iei in serios casatoria si ca esti pregatit pentru a face acest pas.

Cum sa ceri permisiunea tatalui pentru logodna

HD Wallpapers Rocks

Asigura-l ca vei avea grija de fiica lui. Trebuie sa ii castigi increderea. Fii cat se poate de sincer in ceea ce priveste intentiile pe care le ai si asigura-l ca asa cum el a avut grija de fiica lui pana acum, asa vei proceda si tu.

Imbraca-te potrivit. Chiar daca parintii ei te plac deja, incearca sa porti ceva potrivit ocaziei. Desigur, nu inseamna ca trebuie sa imbraci haine care nu te reprezinta si parca te fac sa pari alta persoana, insa in functie de cum este familia ei, poti alege si hainele pe care le vei purta.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Nu uita de mama ei. Traditia potrivit careia ii ceri mana tatalui, dateaza din perioada in care barbatul era capul familiei si lua toate deciziile. Acum, traditia poate fi schimbata si in momentul in care decizi sa ii ceri mana, ai putea sa te intalnesti cu ambii parinti.

Cum sa ceri permisiunea tatalui pentru logodna

BRIAN LEAHY PHOTOGRAPHY

Am vazut cum sa ceri permisiunea tatalui pentru logodna, iar acum sa vedem aici ce se va intampla dupa ce ea si familia ei vor spune „DA”.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment