Cat Dau la nunta? Aplicatia care calculeaza darul de nunta

Nuntile sunt prilej de bucurie, sunt pline de emotie si de frumos, dar sa fim sinceri si tu ai ras la gluma cu: Nu ma uit in cutia postala de frica sa nu fie o invitatie la nunta.  O invitatie la nunta presupune costuri, atat pentru imbracaminte cat si pentru dar. Daca cheltuielile privind imbracamintea sunt total discutabile, putand fi usor adaptate bgetului fiecaruia, atunci cand vine vorba de darul de nunta, lucrurile devin mai complicate. Si tu te-ai intrebat Cat Dau la nunta? Ei bine, acum poti gasi usor raspuns la aceasta intrebare, fiindca exista o aplicatie,care se numeste Cat Dau, care are raspuns la aceasta intrebare: http://catdau.ro.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Cat Dau la nunta? Aplicatia care calculeaza darul de nunta

Cat Dau la nunta

Cat Dau la nunta

Aplicatia Cat Dau  poate fi accesată atât de pe laptop cat si depe desktop, dar și de pe telefonul mobil sau tabletă, aceasta face calculul pentru tine  atunci când ai dilema darului de nuntă. Aplicația ține cont de mai mulți factori înainte de a da un rezultat.

  • orașul unde se desfășoară evenimentul,
  • tipul localului unde are loc,
  • gradul de rudenie sau relația cu gazdele,
  • numărul de persoane,
  • venitul invitatului
  • ziua când se petrece.

Am folosit aceasta aplicatie si surprinzator  suma rezultată  a fost exact cea la care ma gandeam si eu ca ar fi poltrivita.

Pe site se precizeaza: Precizăm ca aceste sume sunt orientative, dvs. având posibilitatea de a ajusta valoarea cadoului la fața locului.
Pentru mai multe detalii în legătură cu datinile și motivațiile ce se găsesc la nunți și botezuri / cumătrii vă recomandăm să citiți indicațiile generale de pe pagina noastră de sugestii.
Sunt situații în care puteti considera că la un asemenea eveniment un cadou ar fi mai potrivit;

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Aplicatia are recenzii foarte bune, iar mie imi pare extrem de utila dar si ingenioasa.

Shutterstock Cat Dau la nunta

Shutterstock Cat Dau la nunta

Cand oferi un dar trebui să apreciezi și eforturile lor pentru ca tu să ai parte de o seara frumoasă alături de ei. Dacă atmosfera creată a fost una pe placul tău, iar dacă momentele artistice te-au făcut să privești totul de pe scaun ca un adevărat spectator, poți adăuga mult mai mult la darul de nunta. Dincolo de aceste dileme, darul de nunta se ofera din suflet si trebuie sa fie un ajutor pentru viitori miri aflati la inceput de drum, asa ca nu il priviti ca pe un efort sau ca pe o datorie si oferiti un dar cu inima deschisa.Cand oferi darul gandestete ca suma oferită de tine ar putea fi ca o completare pe lângă costurile pe care le include organizarea unei nunti si mai gandestete ca darul poate deveni sprijinul tău  pentru viitorii miri dar si o bucurie dupa nunta pentru ei.

In continuare te invit pe pagina StudioBlitz, acolo unde intotdeauna vei gasi filmulete de la nunti pline de farmec. Daca esti in cautare de inspiratie pentru nunta ta, aici vei gasi recomandari pentru serviciile foto video.

Shutterstock Cat Dau la nunta

Shutterstock Cat Dau la nunta

Despre autor

C. Alina

Adauga un comentariu

Leave a Comment