Mesaje pentru sotie cu ocazia aniversarii

Se apropie acea zi din an in care sarbatoriti ziua in care v-ati casatorit. Este ocazia perfecta pentru a-i adresa cateva cuvinte frumoase sotiei tale. Daca nu ai inspiratie sau simti ca nu poti traduce in cuvinte ceea ce simti, nu iti face griji. Mai jos gasesti cateva mesaje pentru sotie cu ocazia aniversarii.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Cateva mesaje pentru sotie cu ocazia aniversarii

1. Amintirile noastre impreuna, momentele fericite ma ajuta sa trec peste orice dificultate. Sper sa avem parte toata viata de clipe minunate unul alaturi de celalalt. Aniversare fericita!

2. O casnicie fericita inseamna sa flirtezi cu celalalt de parca tocmai v-ati cunoscut si sa il iubesti pe cel de langa tine de parca va stiti de o viata. Aniversare fericita, sotia mea iubita!

3. Aniversarile vin si trec, insa vietile nostre vor continua sa fie o celebrare a iubirii pe care ne-o purtam. La multi ani, scumpa mea sotie!

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
Mesaje pentru sotie cu ocazia aniversarii

Mesaje pentru sotie cu ocazia aniversarii

4. O casnicie fericita au oamenii care inteleg ce inseamna increderea, iubirea, sacrificiul, sinceritatea, iertarea, implicarea. La multi ani, sotia mea iubita!

5. Cred ca sunt cel mai norocos barbat de pe Pamant, deoarece sotia mea imi este si iubita, si prietena si familie. Aniversare fericita, sotia mea!

6. Stii ca esti intr-o relatie reala atunci cand faci sacrificii pentru persoana iubita si faci asta cu bucurie, stiind ca este cel mai firesc lucru din lume. Aniversare fericita!

7. Imi doresc ca iubirea nostra sa devina mai inalta decat muntii, mai larga decat cerul, mai calda decat soarele si mai stralucitoare decat luna. Te iubesc, sotia mea! Aniversare fericita!

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

8. Mi-ai aratat ce inseamna iubirea adevarata. Nu vreau sa te pierd vreodata, nu imi pot imagina viata fara tine. Tu ai adus soarele in viata mea. La multi ani, iubita mea!

9. Adevarata fericire este sa te casatoresti si sa fii fericit toata viata din acest motiv. Sunt atat de fericit alturi de tine, iubita mea sotie. Aniversare fericita! Sa nu uiti niciodata cat de mult te iubesc. Ai dat sens vietii mele si vei continua sa faci asta in fiecare zi, sunt sigur de asta.

Mesaje pentru sotie cu ocazia aniversarii

Mesaje pentru sotie cu ocazia aniversarii

10. Aniversarile trebuie sa fie celebrate. Dar in cazul nostru, cred ca aniversarile ne amintesc de faptul ca ne vom petrece tot restul vietii impreuna. La multi ani, sotia mea!

11. Cadoul meu pentru tine cu ocazia aniversarii este insignifiant in comparatie cu fericirea pe care mi-o oferi in fiecare zi, cu iubirea pe care mi-o porti si cu familia fericita pe care am creat-o impreuna. Aniversare fericita!

12. Aniversare fericita, iubita mea! Iti sunt recunoscator pentru fericirea pe care mi-ai oferit-o, pentru dragostea ta si pentru toate momentele frumoase pe care le-am trait impreuna.

13. Cred ca Dumnezeu ma iubeste si are grija de mine deoarece mi-a oferit cea mai minunata sotie, un inger care imi face viata mai frumoasa in fiecare secunda. La multi ani, sotia mea!

14. Viata mea a capatat sens de cand faci parte din ea. Te iubesc mai mult decat iti poti imagina si imi doresc ca in fiecare zi sa fim la fel de indragsotiti si sa ne iubim la fel de mult ca acum, sau poate chiar mai mult. La multi ani!

Si acum, la final, dupa ce ai citit acele mesaje pentru sotie cu ocazia aniversarii, te invit si pe pagina StudioBlitz unde gasesti clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment