Ce înseamnă nunta în vis

Ce înseamnă nunta în vis?

În funcție de micile detalii ale visului, acesta îți poate da indicii importante despre ce trăiești sau simți, potrivit unora. Iată câteva posibile interpretări ale nunții în vis, potrivit unul psiholog care a studiat timp de două decenii dintr-o perspectivă psihologică și spirituală acest fenomen.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

O nuntă în vis indică faptul că va exista un nou început în ceea ce privește un iubit sau viața în general. Nunta mai este asociată și cu idei de planificare a viitorului mai ales în domeniul vieții intime. Dacă vezi în vis pregătiri pentru o nuntă, aceasta simbolizează mintea inconștientă. Toți înțelegem că o nuntă este uniunea dintre doi oameni îndrăgostiți, dar din punctul de vedere al unui dicționar simbolic al viselor, un astfel de vis înseamnă că tu ai controlul asupra cadourilor magice ale vieții tale.

Aceste cadouri au puterea de a-ți schimba viața în mai bine, dar nunta în vis mai poate fi și un indiciu că ceva în viața ta este sub semnul întrebării.

Ce înseamnă nunta în vis

Ce înseamnă nunta în vis

Dacă persoana cu care te căsătorești în vis este cineva necunoscut, poate că ești în căutarea unei relații mai bune. Poate sugera și că ai nevoie să te protejezi de ceilalți. Dacă visezi o nuntă celebră, drept urmare un vis pozitiv, înseamnă că iubirea și liniștea vor fi ale tale în curând. Din punct de vedere simbolic, nunta din vis poate fi asociată cu energia creativă și cu un viitor mult mai fericit. O nuntă regală în vis poate însemna fericire și faptul că te vei bucura de toate micile daruri din viață, vei începe o nouă călătorie în viața ta.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Dacă doi oameni pe care îi cunoști se căsătoresc în visul tău, poate indica existența unor bariere emoționale în viață. Poate că întâmpini greutăți în a depăși o situație. Nunta oamenilor cunoscuți indică faptul că trebuie să renunți la orice emoție negativă pe care probabil că ai întreținut-o între timp. Acesta este singura modalitate pentru a putea merge mai departe. Bagajul adunat în întreaga ta viață pare a fi din ce în ce mai greu, iar progresul te epuizează. Totuși, psihologul site-ului auntyflo.com precizează și că pe termen lung un astfel de vis poate însemna și fericire, dar una obținută greu.

Ce înseamnă nunta în vis

Ce înseamnă nunta în vis

Ce înseamnă dacă auzi muzică de nuntă în vis? Se pare că acest lucru încearcă să îți spună că trăiești după regulile și dorințele partenerului tău de viață. Mai poate simboliza și că unele scopuri nu au fost atinse, dar și că ai un talent ascuns deși nu ai încrederea necesară pentru a-l folosi.

Ce înseamnă cununia civilă în vis? Acest tip de vis poate însemna că te vei simți mai tânăr, mai liber și mai ușor în viitorul apropiat. Deși nu smbolizează că ratezi unele lucruri în viață, acest vis poate încerca să îți transmită că ar trebui să muncești mai mult pentru a te simți bine și să petreci mai puțin timp gândindu-te la trecut.

Acum sunteți invitați să vedeți imagini de colecție filmate la nunți care ar putea semăna cu cea din visul tău pe StudioBlitz.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Leave a Comment