Locatii pentru nunta superbe Brasov. Topul locatiilor in aer liber.

Romania este o tara apreciata pentru peisaje si pentru natura pura intalnita la tot pasul, este deasemenea o tara care iubeste traditiile si petrecerile si in care nuntile sunt tratate cu o mare atentie. u nuntile din saloane si ballromori si Era de asteptat sa profitam de tot ceea ce ne ofera natura si sa ne mutam putin cu nuntile din saloane si ballroomuri care mimeaza luxul si sa ne apropiem si in acest mod de natura. Majoritatea nuntilor au loc vara, cand verdele ne poate oferi cel mai frumos decor pentru nunta. Din fericire, in Romania in ultimii ani au tot aparut alternartive la localurile clasice. O sa  va prezint astazi un top locatii pentru nunta superbe Brasov.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Locatii pentru nunta superbe Brasov

Locatii pentru nunta superbe Brasov

Adela Popescu Blog. Locatii pentru nunta superbe Brasov

Hadar Chalet merita unul din locurile fruntase in orice top cu locatii de nunta din Romania, fiind una din putinele locatii de nunta tip hambar, foarte apreciata de tinerii care isi doresc o nunta in stil rustic, o nunta boema, sau pur si simpălu o nunta in natura.

Hadar Chalet se afla la doar  o oră de mers cu masina de Brașov, la Gura Siriului, dar pe langa destinatia superba care te asteapta la capatul calatoriei, drumul in sine este unulde poveste, poti profita la oricer pas de un popas pentru fotografii de nunta superbe.

Hadar Chalet este o Cabana foarte confortabila, la munte, care in s-a gandit sa ofere si un hambar creat special pentru cei care  doresc sa-si organizeze nunta in natura, alaturi de cei mai iubiti si importanti invitati. Acesta este disponibil intre mai si septembrie pentru evenimente intre 60 si 130 de invitati. Locatia dispuner si de un restaurant dar cu o capacitate restransa  de pana la 45-55 de persoane, acesta este deschis tot timpul anului si poate fi perfect pentru petrecerea de logodna.  Proprietatea din inima pădurii se închiriază în exclusivitate pentru minim două nopți , mirii și invitații lor vor avea la dispoziție toate facilitățile și cei 30,000 de metri pătrați de grădini.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
Locatii pentru nunta superbe Brasov

Adela Popescu Blog Locatii pentru nunta superbe Brasov

La Hadar Chalet The Barn, puteți alege între 3 variante pentru meniul petrecerii voastre: 1 bufet, 3 meniuri a la carte  și personalizare completă în funcție de preferințe. Trebuie stiut ca locația beneficiază de toată logistică necesară organizării unei nunți si ca vi se pune la dispozitie intregul spațiul outdoor , reprezentand terasă cocktail și grădină fără niciun cost suplimentar. Din punctul nostru de vedere Hadar Chalet, este un loc magic, tocmai bun pentru un inceput de drum in doi.

Locatii pentru nunta superbe Brasov

Conacul Heldsdorf,

Locatii pentru nunta superbe Brasov

Foto. Andrei Dumitrache, locatii de nunta in aer liber Brasov

Iti dresto o nunta vintage, vrei sa readuci in prezent parfumul nuntilor de odinioara. Conacul Heldsdorf poate fi locatia perfecta, oferindu-va posibilitatea sa va sarbatoriti iubirea la conac. Conacul Heldsdorf se află în localitatea Halchiu ,  județul Brașov și puteți ajunge  relativ ușor aici , direct din drumul european E60, fie că veniți din București sau din orice altă zonă.

Locatia are o singură sală de evenimente și poate găzdui 50-250 de persoane, dispune de spatiu de cazare, 18  camere. Puteți alege între 6 meniuri de nuntă disponibile, fiecare gustoase și personalizabile sau aveti liberatatea de a lucra cu firma de catering. Ceremonia poate avea loc in aer liber, chiar în grădina Conacului. La Conacul Heldsdorf vă puteți bucura de întreaga locație, în special de spațiul exterior, fără niciun cost suplimentar.

Dambul Morii

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
Locatii pentru nunta superbe Brasov

Foto. Andrei Dumitrache, Locatii pentru nunta superbe Brasov

La doar câteva minute de traseul ce conduce la „Cascada și Canionul 7 Scări” dar și de traseul Masivului Piatra Mare, Domeniul Dâmbu Morii întins pe o suprafață de 1,5 hectare vă propune să vă deconectați de rutina cotidiană, să vă bucurați de aerul curat și de splendoarea naturii neexplorate. scrie pe site-ul locatiei. Ce putem adauga noi? Locația dispune de mai multe săli și  are disponibilitate de cazare. Veti gasi aici piscină pentru relaxare înainte de nuntă și locuri de joacă pentru copii. O locatie in stil clasic, eleganta și  cu un meniu tradițional delicios, intr-un cadru natural perfect pentru fotografii de nunta.

Daca esti in cautare de inspiratie pentru nunta ta, te invitam in continuare pe pagina StudioBlitz.

Adela Popescu, Blog locatii de nunta in aer liber Brasov

Adela Popescu, Blog Locatii pentru nunta superbe Brasov

Despre autor

C. Alina

Adauga un comentariu

Leave a Comment