Ti-ai pierdut verigheta? Ce este de facut?

Ti-ai pierdut verigheta? Ce este de facut? Inainte de toate, nu intra in panica. Da, cu siguranta vei simti un gol in stomac, insa daca vei respecta cateva reguli simple, pe care le gasesti in randurile de mai jos, cu siguranta, la final, totul va fi bine. Afla despre ce este vorba si ce ai putea face in cazul in care se intampla sa nu mai gasesti verigheta.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Ti-ai pierdut verigheta? Ce este de facut?

1. Este bine daca iti asiguri verigheta. In felul acesta, dsaca se intampla sa o pierzi, ai putea sa o inlocuiesti. Desigur, nu va mai fi aceeasi bijuterie pe care ai purtat-o pe deget din ziua in care te-ai casatorit, insa este o optiune mult mai buna decat sa nu o poti inlocui.

Ti-ai pierdut verigheta? Ce este de facut?

SLR Lounge

2. Pastreaza-ti calmul. Nimic nu este mai infricosator decat sa pierzi ceva la care tii foarte mult. Iar verigheta cu siguranta este un obiect pe care vrei sa il porti toata viata. Insa, daca se intampla sa nu stii ce s-a intamplat cu bijuteria, nu intra in panica. Va fi mult mai greu sa gasesti o solutie. Pastrandu-ti calmul este posibil sa reusesti sa gasesti verigheta. Sau cel putin o solutie pentru a rezolva problema. Inspira adanc si incearca sa iti amintesti ce s-a intamplat. Poate ai fost intr-un anumit loc sau ai facut ceva ce ar fi putut duce la pierderea inelului. Daca vei fi calma va fi mult mai usor sa stii ce sa faci mai departe.

3. Refa pasii dinaite de a pierde verigheta. Intreaba-te ce ai facut prima data cand te-ai trezit de dimineata? Sau ce ai facut in ultima jumatate de ora? Oare aveai atunci inelul pe deget? Sau poate a existat un motiv pentru care ai fost nevoita sa scoti de pe deget inelul? Astfel, refacand pasii, incercand sa iti amintesti cum ai ajuns in acea situatie, iti poate fi mai usor sa afli ce s-a intamplat si poate chiar vei gasi nepretuita bijuterie. Ai putea chiar sa ii rogi pe prietenii tai sa te ajute sa cauti inelul pierdut. Poate, cu putin noroc, si refacand pasii pe care i-ai parcurs in ziua aceea, o vei gasi.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

CITESTE SI: Manichiura si pedichiura miresei

CITESTE SI: Superstitii legate de nunta pe care le poti ignora

Ti-ai pierdut verigheta? Ce este de facut?

Pexels

4. Daca, totusi, nu gasesti ineleul… Daca este asigurat, atunci nu ai de ce sa iti faci griji. Pe de alta parte, daca nu ai asigurare, atunci cel mai bine ar fi sa gasesti o alta solutie, macar temporara. Spre exemplu, ai putea sa cumperi un alt inel, care sa semene cu celalalt, astfel incat nimeni sa nu isi dea seama ca este altul. Poate fi unul mai ieftin, care sa nu se ridice la calitatea celui pierdut. Va fi o solutie temporara, pana cand il vei gasi pe cel pierdut sau pana il vei inlocui cu altul, mult mai potrivit.

Iar acum, dupa ce ai aflat ce ai putea face daca ti-ai pierdut verigheta, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a vizona cateva clipuri artistice de nunta realizate de un videograf profesionist. Daca urmeaza sa organizezi evenimentul, atunci in acele materiale ai putea gasi surse de inspiratie. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Adauga un comentariu

  • […] Verigheta trebuie aleasa cu cea mai mare grija. Tineti cont de faptul ca aceasta va fi purtata toata viata. Asa ca materialul si calitatea bijuteriei sunt lucruri pe care nu ai cum sa le neglijezi. Este usor sa gasesti verigheta, insa nu la fel de usor este sa o gasesti pe cea ideala pentru tine si pentru el. Si asta pentru ca sunt mai multe lucruri pe care trebuie sa le ai in vedere. Poate vrei ca bijuteria sa fie una mai deosebita, nu sa semene cu alte cateva zeci, sute, sau mii de bijuterii facute pentru astfel de ocazii. Asa ca, poate veti dori sa fie gravate, sa contina un text, un mesaj ce inseamna ceva pentru voi. De asemenea, materialul conteaza foarte mult. Trebuie sa fie unul ce nu se deterioreaza cu usurinta. Nu uita ce de-a lungul timpului, orice obiect se poate strica. Iar daca verigheta nu este facuta dintr-un material rezistent, atunci, in timp, se poate deteriora. Desigur, poate fi reparata, insa daca se va interveni asupra acesteia, cu siguranta dupa o anumita perioada de timp nu va mai fi la fel. […]

Leave a Comment