Cavalerul de onoare la nunta

Cavalerul de onoare la nunta

 Daca data trecuta am vorbit despre domnisoara de onoare, a venit momentul sa vorbim si despre cavalerul de onoare la nunta. Cu siguranta acest material va fi necesar pentru tine daca tocami ai fost anuntat ca vei fi cavalerul de onoare la nunta. Sau daca esti mireasa sau ginerica si nu stii care sunt responsabilitatile pentru cavalerul de onoare la nunta, noi te ajutam sa aflii. A fi cavalerul de onoare la nunta este un privilegiu si o bucurie imensa, asta insemnand ca ginerele are mare incredere in tine, practic vei fi mana lui dreapta in ziua nuntii. Afla ce trebuie sa faci ca sa iasa totul perfect in ceea ce priveste rolul pentru cavalerul de onoare la nunta.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

cavalerul de onoare la nunta

info: www.decro.ro

Comunica- s-ar putea sa nu fii singurul cavaler de onoare la nunta prietenului tau. Daca nu cunosti ceilalti cavaleri, incearca sa-i cunosti si sa comunicati cat mai mult pentru a fi siguri ca luati deciziile corecte si nu comiteti vreo gafa fix in cea mai importanta zi a prietenului vostru.

Petrecerea burlacului- Daca esti singurul cu rolul de cavalerul de onaore la nunta, atunci vei duce singur si responsabilitatea de  a organiza petrecerea pentru mire. Ai grija ca totul sa iasa asa cum trebuie, pana la urma nimeni nu-l cunoaste mai bine decat tine. Este ultima lui seara de burlacie si trebuie sa o traiasca ca atare. Daca sunteti mai multi cavaleri de onoare cu atat mai bine, strangeti toti prietenii si dati o petrecere pe cinste.

Costumul- Nu este si nu a fost niciodata o regula ca mirele sa plateasca costumul pe care il poarta cavalerul de onoare la nunta, insa daca acesta are preferinte ar fi bine sa-i respecti dorinta si sa imbraci costumul pe care il propune el. Daca sunteti mai multi si nu va puteti lua costumele la fel, incercati sa va asortati cumva, accesorizand cu batistele, cravatele, butoni, etc. Ganditi-va ca lumea se va uita la acest aspect si conteaza.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

In ziua nuntii- daca mirele a hotarat ca tu sa-i fii cavalerul de onoare la nunta, inseamna ca are incredere in tine, asa ca nu-l lasa la greu . Ajuta-l sa imbrace costumul, sa se aranjeze si mai ales ofera-i sprijin moral, te asiguram ca are mare nevoie.  Nu in ultimul rand aminteste-i sa iaba actele necesare la el atunci cand plecati la cununie.

Nu intarzia de la locatie, pentru ca impreuna cu mirii si domnisoara de onoare va trebui sa primiti invitatii, asa ca ar fi foarte urat ca tu sa lipsesti. Cel mai bine ar fi sa ajungi  cu zece minute inainte de a sosi invitatii.

Dupa ce are loc dansul mirilor, invita domnisoara de onoare la dans. Daca sunt mai multi cavaleri de onoare, fiecare cavaler va dansa cu cate o domnisoara de onaore, apoi cu mireasa, numai dupa ce aceasta a dansat cu tatal si socrul ei.

cavalerul de onoare la nunta

cavalerul de onoare la nunta

Cavalerul de onoare la nunta are responsabilitatea de a fi alaturi de mire de la inceputul pregatirilor de nunta pana la finalul petrecerii de la nunta, oricum toate astea in semn de prietenie.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Leave a Comment