Urari pentru cununia civila

Veti participa la o cununie si parca nu va gasiti cuvintele pentru perechea care tocmai s-a casatorit? Ei bine, nu este cazul sa va alarmati. Veti gasi mai jos cateva urari pentru cununia civila. Sigur, nu trebuie sa lipseasca cele 3 cuvinte: „Casa de piatra!”. Insa pot fi insotite si de cateva cuvinte prin care sa le aduceti o bucurie celor doi.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Cateva urari pentru cununia civila

1. Sunteti atat de norocosi ca v-ati gasit unul pe celalalt! Sa va iubiti mereu, sa va respectati si sa puneti bazele unei familii frumoase, asa cum meritati sa aveti! Casa de piatra!

2. Ati devenit sot si sotie. Urmeaza sa plecati impreuna pe un drum frumos, care va avea suisuri si coborasuri. Dar indiferent ce se va intampla, stiti ca va aveti unul pe celalalt. Sa fiti fericiti impreuna, sa vi se indeplineasca toate dorintele si sa ne vedem la fel de fericiti si la nunta! Casa de piatra!

3. Felicitari! Este o zi speciala pentru voi, dar si pentru cei dragi voua. Astazi ati devenit o familie. Sigur ca nu aveti nevoie de o hartie ca sa va iubiti si sa formati un cuplu frumos si fericit. Insa pasul acesta arata ca sunteti pregatiti pentru a intemeia o familie. Sunteti pregatiti sa traiti impreuna pana la adanci batraneti, sa aveti o casnicie frumoasa si fericita. Casa de piatra!

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
Urari pentru cununia civila

Urari pentru cununia civila

4. Sa iti gasesti sufletul pereche este unul dintre cele mai frumoase lucruri care ti se pot intampla in viata. Sa stii ca iti vei petrece tot restul vietii alaturi de omul care te iubeste si te face fericit, este mai mut decat poti visa. Impreuna puteti sa va indepliniti toate dorintele, sa faceti ca orice vis sa devina realitate, sa luptati pentru a obtine ceea ce va doriti si ceea ce meritati. Casa de piatra!

5. Sunt multe lucruri de spus, multe urari care imi trec prin minte, insa cred ca cel mai important lucru pe care un cuplu trebuie sa il stie este acela ca respectul, intelegerea, comunicarea sunt extrem de importante. Fara ele, o casnicie nu prea are cum sa functioenze asa cum trebuie. Casa de piatra!

6. Fiti fericiti si iubiti-va mereu la fel de mult! Nu uitati ca acum va aveti unul pe celalalt, nu trebuie sa treceti singuri nici prin momentele grele, nici prin cele frumoase, care parca uneori daca nu sunt impartasite cu cineva drag, isi pierd din stralucire. Casa de piatra!

7. Felicitari! Ati facut si pasul asta! Este o dovada de maturitate pentru voi, petru relatie. Arata ca sunteti pregatiti sa va petreceti viata impreuna, cu bune si rele. Nici nu stiti cat de norocosi sunteti ca va aveti unul pe celalaltt. Casa de piatra!

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

8. Parca ieri v-ati intalnit pentru prima data. A trecut atat de repede timpul! Povestea voastra de iubire este un exemplu pentru noi toti. Este o dovada a faptului ca exista dragoste, ca doi oameni care se iubesc sunt dispusi sa treaca prin orice pentru a fi impreuna. Casa de piatra!

Acestea au fost cateva urari pentru cununia civila. Si acum, la final, va invit sa cititi si articolul de aici, unde gasiti si alte tipuri de urari.

Sursa foto: Pixabay

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Adauga un comentariu

Leave a Comment