Mesaje pentru sot cu ocazia aniversarii casatoriei

Urmeaza sa sarbatoriti ziua in care ati devenit sot si sotie. A mai trecut un an in care ati fost alaturi unul de altul, v-ati iubit, ati impartit momente frumoase dar si clipe mai putin placute. Daca vrei sa ii adresezi un mesaj celui care ti-a devenit sot, mai jos vei gasi cateva mesaje pentru sot cu ocazia aniversarii casatoriei.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Cateva mesaje pentru sot cu ocazia aniversarii casatoriei

1. Te iubesc atat de mult, sotul meu drag! In tot acest timp ai fost puterea mea cand ma simteam slaba, ai fost acolo sa ma ridici atunci cand am cazut. Iti doresc o aniversare fericita si sa stii ca intotdeauna voi fi alaturi de tine, asa cum si tu ai fost, esti si vei fi.

2. Te iubesc nu numai pentru cine esti, ci si pentru modul in care ma faci sa ma simt cand esti alaturi de mine. Aniversare fericita!

3. Aniversare fericita ii doresc sotului meu, barbatul pe care imi doresc sa il am in fiecare noapte alaturi de mine pentru tot restul vietii. La multi ani!

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
Mesaje pentru sot cu ocazia aniversarii casatoriei

Mesaje pentru sot cu ocazia aniversarii casatoriei

4. Cuvintele nu pot exprima tot ceea ce simt eu pentru tine. Sunt foarte recunoscatoare pentru ca esti partenerul meu de viata. La multi ani!

5. Te iubesc din ce in ce mai mult, pe masura ce timpul trece. Ma bucur ca aniversam inca un an impreuna. La multi ani, sotul meu iubit!

6. Am vazut adevarul in ochii tai, iar cand te privesc vad timpul pentru ca tu esti trecutul, prezentul, viitorul meu si eternitatea mea.

7. In relatia noastra, eu aduc un pic de nebunie, in timp ce tu aduci echilibrul. Eu aduc dragalasenia, in timp ce tu aduci eleganta. Eu aduc zambete pe care tu le transformi in fericire eterna.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

8. Uneori suntem fericiti, alteori nu prea. Insa, indiferent de situatie, un lucru este sigur: nu imi pot imagina viata fara tine. Aniversare fericita, sotul meu!

9. Ti-am oferit inima si viata mea, fara a-ti cere nimic la schimb. Si tu ai facut acelasi lucru. Ma bucur atat de mult ca imi traiesc viata alturi de tine, dragul meu. Ce imi pot dori mai mult de atat? Deja am tot ce imi trebuie pentru a fi fericita. Aniversare fericita!

Mesaje pentru sot cu ocazia aniversarii casatoriei

Mesaje pentru sot cu ocazia aniversarii casatoriei

10. Eram incompleta fara tine. Ii multumesc lui Dumnezeu pentru ca te-a adus in viata mea. Aniversare fericita, sotul meu iubit!

11. Iti multumesc pentru ca esti sotul meu, prietenul meu, iubitul meu, totul meu. Te iubesc atat de mult! Aniversare fericita!

12. In fiecare an ii multumesc destinului pentru ca mi te-a scos in cale si in fiecare an realizez cat de norocoasa sunt pentru ca am devenit sotia ta. Te iubesc! Aniversare fericita!

13. Sunt binecuvantata, iubita, norocoasa. Tu esti motivul pentru care sunt recunoscatoare pentru toate lucrurile acestea. La multi ani!

14. Impreuna am plecat intr-o calatorie, tinandu-ne de mana. In acest timp am descoperit multe lucruri despre celalalt, ne-am iubit, am trecut peste orice. Ma bucur ca faci parte din viata mea. Te iubesc! La multi ani si aniversare fericita!

Si acum, la final, dupa ce ai vazut acele mesaje pentru sot cu ocazia aniversarii casatoriei, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment