Tinuta nasilor la nunta

Tinuta nasilor la nunta

Despre acest subiect sunt pareri pro si contra, ca despre fiecare subiect, desigur. A fi nas de cununie, ori botez, este un lucru cu adevarat frumos, emotionant. Nasii, au cam aceleasi sentimente, trairi si emotii ca si finii in ziua nuntii. Ei sunt cei mai importanti, dupa miri. De aceea, in special nasa isi alege greu tinuta pentru nunta finilor, avand un rol foarte important. Si aici apare marea dilema. Daca pentru nas este mai simplu ca si in cazul mirelui, pentru nasa este destul de complicat sa se hotarasca asupra rochiei, costumului, purtate in ziua nuntii. Evident ca se tine cont de foarte multe aspecte atunci cand alegi tinuta pe care o vei purta. Si totusi, ce alegi pentru nunta finilor tai, unde vei avea un rol foarte important?

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Tinuta nasilor la nunta

StudioBlitz

Alege ceea ce te caracterizeaza.Guri rele care critica vor exista mereu asa cum vor fi si oameni care te vor aprecia si lauda pentru tinuta pe care ai ales-o, insa cel mai important este sa te simti bine in pielea ta si sa alegi ceea ce te avantajeaza.

Tinuta nasilor la nunta

Shop Fleurt

Rochie scurta sau lunga?Rochia pe care ti-o doresti! Pe acest subiect se tot dezbate problema aceasta cum ca nasa ar trebui sa poarte o rochie lunga, decenta,  prin care sa se diferentieze de restul nuntasilor. Daca tu te simti bine in rochie scurta, bineinteles, aleasa cu gust si nu ca pentru a merge la club, atunci alege rochie scurta pentru ca nu exista un tipar de rochie pe care nasa este obligata sa-l aiba in vedere.

Tinuta nasilor la nunta

Missguided

Cate rochii voi purta la nunta finilor mei?La fel si aici: nu exista o regula. In general nasa poarta o rochie de zi si o rochie de seara, insa sunt nasi care se schimba de mai multe ori sau care poarta aceeasi tinuta atat la cununia religioasa cat si seara la petrecere. Totul tine de tine, de posibilitati, de felul in care te simti. Totusi, daca nunta este una de ,,lux”, atunci si nasa trebuie sa se ridice la acest nivel prin tinuta pe care o poarta avand in vedere ca este unul dintre cei mai importanti oameni asupra carora privirile nuntasilor vor fi indreptate.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
Tinuta nasilor la nunta

Foto Nunta Brasov

Asa cum am mai spus si in acest articol, pe vremuri se alegeau nasii mai in varsta decat mirii, tocmai pentru a le fi parinti spirituali de la care vor putea primi sfaturi din propria experienta, insa anii au trecut, moda s-a schimbat si azi alegem ca nasi de nunta, prietenii sau rude de aceeasi varsta cu noi, sau cativa ani diferenta. De aceea se pune aspect pe tinuta nasilor la nunta, pentru a se diferentia de restul nuntasilor si mai ales pentru ca intr-adevar sunt cele mai importante persoane dupa miri. Cu toate astea, nu exista reguli in ceea ce priveste tinuta nasilor la nunta pentru ca oricum fiecare cuplu de nasi va incerca sa isi aleaga tinuta nasilor la  nunta fara sa dea gres. Tinuta nasilor la nunta trebuie sa fie in primul rand decenta, in special rochia nasei care este un exemplu pentru fina sa.

Tinuta nasilor la nunta

Nunta Moldova

In concluzie, nu este usor de ales tinuta nasilor la nunta, insa grija ca vom da gres ar trebui sa fie pe ultimul loc, atata vreme cat avem grija sa alegem tinuta care ne reprezinta si care ne da ocazia sa ne simtim bine, pentru ca nunta nu inseamna ,,moda” ci in primul rand distractie si voie buna.

Iar acum, la final, va invit pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri de nunta ale unui videograf profesionist.

filmari nunti

filmari nunti

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Adauga un comentariu

Leave a Comment