Urari pentru aniversarea casatoriei

A venit acea zi din an. E aniversarea casatoriei unui cuplu. Daca vrei sa fii mai original si sa le transmiti mai mult decat decele doua cuvinte: „Aniversare fericita!”, atunci mai jos vei gasi cateva urari pentru aniversarea casatoriei din care te poti inspira.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Cateva urari pentru aniversarea casatoriei

1. Va doresc sa aveti parte de toata iubirea si fericirea din lume! Felicitari pentru tot ceea ce ati realizate impreuna si pentru ca aveti o casnicie frumoasa!

2. Uitandu-ma la cuplurile divortate, ajunsesem sa cred ca mariajul este efemer. Dar, vazandu-va pe voi, cred ca lucrurile nu stau chiar asa. Ati dovedit ca exista si casnicii eterne si fericite. Felicitari si aniversare fericita!

3. Va transmit cele mai calde imbratisari. Felcitari pentru ca ati ramas impreuna si va doresc sa aveti in continuare parte de o casnicie frumoasa si fericita, plina de iubire, intelegere si sprijin.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
Urari pentru aniversarea casatoriei

Urari pentru aniversarea casatoriei

4. Unele dintre cele mai fericite momente din viata unui cuplu nu sunt numai cele de la inceputul relatiei, nu se refera numai la magia primului sarut. Este vorba de mai mult de atat. Este vorba si despre magia pe care amandoi o creeaza in fiecare zi, cu fiecare sarut, fiecare imbratisare, fiecare moment petrecut impreuna. Aniversare fericita!

5. Sper sa ramaneti la fel ca pana acum: un sot potrivit pentru sotie si o sotie potrivita pentru sot. Va doresc fericire, iubire si multi ani fericiti impreuna.

6. Se pare ca pe masura ce trece timpul, fiecare devine mai bun pentru celalalt. Va doresc sa aveti parte in continuare de toate lucrurile frumoase pe care le-ati avut pana acum impreuna. Aniversare fericita!

7. Anii trec, iar voi dovediti pe masura ce trece timpul ca va iubiti, ca sunteti acolo unul pentru celalalt si ca ati gasit chiar secretul fericirii in cuplu, in casnicie. Felicitari pentru tot ceea ce ati realizat pana acum!

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

8. Ridurile de pe fruntile voastre sau din jurul ochilor nu sunt dovada faptului ca ati imbatranit. Ele arata ca mariajul vostru a supravietuit timpului si chiar si incercarilor peste care ati trecut impreuna. Felicitari! Sa aveti o cansicie fericita in continuare!

9. Va doresc ca pe zi ce trece sa deveniti din ce in ce mai indragostiti, sa va iubiti din ce in ce mai mult. Stiu ca impreuna veti reusi sa treceti peste orice. Bucurati-va de momentele frumoase impreuna si stati aproape unul de celalalt si atunci cand lucrurile devin mai complicate. Avandu-va unul pe altul totul este mai usor.

10. Succesul nu se traduce numai prin masinile pe care le conduci, casa in care locuiesti, salariul pe care il ai. Este vorba de mai mult decat atat. Se refera la zambetul pe care il are celalalt si stii ca tu l-ai pus pe buzele sale, la relatia pe care ai construit-o alaturi de partenerul de cuplu, la ceea ce sunteti cand sunteti impreuna. Aniversare fericita!

11. Casnicia nu este numai o calatorie, ci si o aventura. Mariajul vostru este o frumoasa poveste de dragoste, o poveste care se deruleaza in fiecare zi in fata noastra. Felicitari pentru ca stiti cum sa faceti ca sa aveti o casnicie frumoasa!

Si acum, inainte de a incheia materialul, te invit si pe pagina Studioblitz unde gasesti clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Sursa foto: Pixabay

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Adauga un comentariu

Leave a Comment