Ce trebuie sa stii daca faci nunta vineri

De regula, cuplurile aleg sa faca nunta in zilele de sambata. Insa, din varii motive, sunt unele persoane care aleg zilele de duminica pentru nunta. Sau chiar cele de vineri. Desigur, in astfel de zile exista riscul ca unii invitati sa nu poata participa la eveniment din cauza locului de munca. Sau nu pot ajunge la timp la petrecere. Insa asta nu trebuie sa te opreasca sa organizezi nunta intr-o astfel de zi. Important este sa te concenrezi asupra evenimentului si asupra persoanelor care vin, nu asupra celor care nu pot sa participe. Poate ca va doriti sa inchiriati un anumit local, si este disponibil numai vineri, sau poate bugetul este limitat si atunci trebuie sa faceti alegeri care sa va avantajeze din punct de vedere finainciar. Indifernt de situatie, iata ce trebuie sa stii daca faci nunta vineri.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Ce trebuie sa stii daca faci nunta vineri

Anunta-i din timp pe ceilalti. Avand in vedere ca este o zi in care foarte multi trebuie sa lucreze, este bine sa ii anunti din timp pe ceilalti cand va avea loc nunta. In felul acesta te asiguri ca le oferi suficient timp pentru a face planul pentru ziua cea mare. De asemenea, este bine ca pe invitatie sa se sublinieze faptul ca nunta va fi intr-o zi de vineri. Asa ca, atunci cand este trecuta data nuntii pe invitatie, sa fie mentionata si ziua saptamanii in care va avea loc. In felul acesta invitatii vor sti cu certitudine cand ar trebui sa participe la nunta. Asta deoarece poate unii dintre ei vor presupune ca este vorba despre o zi de sambata, cand au loc de regula astfel de evenimente.

Ce trebuie sa stii daca faci nunta vineri

Main Event Wedding Show

Ceremonia trebuie sa fie stabilita pentru o ora mai tarzie. In nicun caz devreme, pentru ca vor fi putini cei care vor reusi sa ajunga la nunta. Cel mai bine ar fi ca totul sa se petreaca dupa ora 18. Astfel cresc sansele ca mai multi inivtati sa asiste la eveniment. Sigur ca ei stiu ca este important pentru voi, mirii, insa trebuie sa tii cont si de ei atunci cand stabilesti data si ora. Plus ca unii poate vin de la o distanta mai mare si, daca mai si lucreaza, atunci este evidnet ca o ora mai inaintata este de preferat.

CITESTE SI: Traditii romanesti de nunta, care inca se pastreaza
CITESTE SI: De ce sa (nu) faci nunta duminica

Ce trebuie sa stii daca faci nunta vineri

Trapp Family Lodge

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Intelege ca unii invitati chiar nu vor putea veni la nunta. Oricat de mult si-ar dori sa ia parte la nunta, unele persoane chiar nu vor putea ajunge. Da, nu voiai sa se intample asta, dar incearca sa intelegei. Si in loc sa te concentrezi asupra celor care lipsesc, foloseste-ti timpul si energia pentru a te concentra asupra celor care au putut sa vina si sa fie alaturi de voi in ziua voastra speciala.

Poti organiza o mica petrecere si a doua zi, pentru cei care nu au putut veni vineri la nunta. Ar fi o solutie prin care sa te asiguri, totusi, ca mai multe persoane care iti sunt dragi vor putea lua parte la bucuria voastra.

Iar acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment