Este obligatoriu ca mireasa sa poarte voal?

Este obligatoriu ca mireasa sa poarte voal? Daca iti adresezi aceasta intrebare si nu stii ce sa faci, avand in vedere ca urmeaza sa imbraci in curand rochia de mireasa, atunci vei gasi raspunsul in articolul nostru. Afla totul in legatura cu aceasta traditie si daca este sau nu este obligatoriu sa porti un astfel de accesoriu in ziua in care vei spune „DA!”.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Este obligatoriu ca mireasa sa poarte voal?

Inainte, miresele purtau voal pentru ca nuntile erau aranjate de catre familiile mirilor. Astfel, mireasa avea chipul acoperit, iar mirele pute avedea cu cine s-a casatorit abia dupa ce nunta era incheiata. Asta deoarece exista riscul ca mirele, vazand chipul viitoarei lui sotii, sa refuze sa se casatoreasca. Un alt motiv pentru care miresele purtau in trecut voalul era acela de a nu fi recunoscute de spiritele rele si astfel acestea sa fie tinute la distanta. In zilele noastre, voalul este un accesoriu la care miresele pot renunta cu usurinta. In schimb, il pot inlocui cu o coronita din flori, de exemplu, cu o palarie sau orice altceva. Atata vreme cat esti creativa, cat ai o imaginatie bogata, cu siguranta vei gasi un inlocuitor potrivit pentru voalul miresei. Doar trebuie sa alegi ceva ce te reprezinta si vei vedea ca vei arata cum nu se poate mai bine in ziua cea mare.

Este obligatoriu ca mireasa sa poarte voal?

Outstanding Occasions

De asemenea, mai sunt si alte lucruri la care ai putea renunta in ziua in care are loc marele eveniment. Spre exemplu, stiai ca nu este obligatoru sa le oferi invitatilor marturii de nunta? Desigur, este o atentie pe care cu siguranta o vor aprecia. Pe moment, insa. Pentru ca, daca, de exemplu, le oferi anumite obiecte si nu ceva ce se consuma (cum ar fi bomboanele, de exemplu), atunci este foarte posibil ca acele marturii de la nunta voastra sa ajunga undeva uitate in casa invitatlor. Inainte, mirii le ofereau diverse lucruri invitatilor, deoarece se credea ca acele obiecte aduc noroc pentru ca au fost atinse de cuplul recent casatorit. Acum, insa se poate renunta la aceasta traditie. In schimb, mirii ar putea sa foloseasca banii alocati marturiilor de nunta pentru a-i dona unei cauze nobile, de exemplu. Cu siguranta invitatii nu vor avea decat cuvinte apreciative legate de acest gest.

Este obligatoriu ca mireasa sa arunce buchetul la nunta? Ei bine, si aceasta este o traditie la care se poate renunta cu usurinta. Inainte se obisnuia ca mireasa sa arunce buchetul deoarece invitatele la nunta, in speranta ca isi vor gasi in curand un sot, obisnuiau sa sfasie rochia miresei, pentru a pastra o bucata din tinuta aceasteia, care aducea noroc si astfel cresteau sansele ca ele sa isi gaseasca un sot. Acum, miresele ar putea sa isi tina buchetul, sa il pastreze ca amintire si, in schimb, ar putea sa faca altul pentru a-l arunca spre invitatele necasatorite. De asemenea, ar putea schimba putin traditia si ar putea sa ofere acel buchet celui mai frumos cuplu de la nunta lor sau celui mai longeviv. Este nunta lor, deci alegerea le apartine.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
Este obligatoriu ca mireasa sa poarte voal?

Alexandra Grace Photography

Si acum, la final, dupa ce ai aflat raspunsul pentru intrebarile de mai sus, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta realizate de un videograf profesionist. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Adauga un comentariu

Leave a Comment