Poate mirele sa iti vada rochia de mireasa?

Se spune ca aduce ghinion ca mirel sa o vada pe mireasa imbracata in rochie, inainte de nunta. Insa acum multe cupluri nu mai tin cont de aceasta superstitie, iar mirele vede cu ce se va imbraca viitoarea lui sotie in ziua cea mare. Dar, pana la urma, poate mirele sa iti vada rochia de mireasa?

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Poate mirele sa iti vada rochia de mireasa?

Daca sunteti unul dintre cuplurile care cred in superstitii, atunci poate nu ar fi o idee buna ca mirele sa vada rochia inainte de nunta. Insa, in zilele noastre, multi miri decid sa ignore aceasta superstitie. Stiu ca nu este nimic adevarat, ca nu va aduce ghinion faptul ca mirele va vedea rochia miresei inainte de marele eveniment. Asa ca, miresele, entuziasmate de rochia pe care si-au achizitionat-o si la care au visat toata viata, le vor permite mirilor sa arunce o privire asupra rochiei.

Poate mirele sa iti vada rochia de mireasa

Poate mirele sa iti vada rochia de mireasa

Insa, exista si cateva motive pentru care nu este indicat ca mirele sa vada cu ce vei fi imbracata in ziua in care va veti casatorti. Spre exemlu, vrei ca totul sa fie o surpriza atat pentru el, cat si pentru invitatii vostri. Vei dori, poate, sa ii vezi reactia atunci cand vei pasi spre altar, catre el. Amandoi veti fi emotionati in acele clipe. Si, daca atunci te va vedea pentru prima data imbracata in rochia de mireasa, daca nu stie ce rochie ai ales, atunci emotiile vor fi mult mai puternice. Iar reactia lui va fi nepretuita. Iti vei aminti mereu de acele clipe unice, magice, speciale.

Nu trebuie sa te temi ca viitorului tau sot nu o sa ii placa rochia pe acare ai ales-o. Te iubste, asa ca pentru el vei fi frumoasa indiferent ce rochie vei purta. Plus ca nicio femeie nu arata rau in rochia de mireasa. Asta pentru ca este aleasa cu grija. Si, atunci cand achizitioneaza rochia, viitoarele mirese vor fi insotite de mamele lor, de prietene etc. Asa ca nu au cum sa ia o decizie gresita.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Chiar daca nu te va vedea imbracata in rochie de mireasa in dimineata nuntii, inainte de a avea loc intalnirea oficiala dintre voi, asta nu inseamna ca nu se gandeste la tine, ca nu are emotii. Asa ca daca reusiti sa va intalniti macar pentru cateva minute inaint de a va pregati pentru ceea ce umeaza, ar fi ideal. Astfel va veti linisti unul pe celalalt si veti mai scapa de o parte din emotiile firesti care insotesc astfel de evenimente.

CITESTE SI: Superstitii romanesti legate de nunta. Partea 1

CITESTE SI: Superstitii legate de nunta. Partea a doua

Poate mirele sa iti vada rochia de mireasa

Poate mirele sa iti vada rochia de mireasa

In plus, daca iti este teama ca veti avea ghinion daca iti va vedea rochia de mireasa inainte de nunta, gandeste-te ca sunt numeroase traditii pe care ar trebui sa le respecte mirii la nunta, dar nu fac asta. Spre exemplu, si domnisoarele de onoare ar trebui sa fie imbracate in alb pentru a alunga in acest mod spiritele rele. Si stim prea bine ca rochiile domnisoarelor de onoare sunt colorate.

Asadar, depinde de voi daca mirele va vedea sau nu va vedea rochia pe care o vei imbraca la nunta. Daca nu credeti in superstitii, atunci nu este nicio problema. Insa, daca vrei sa sa ii vezi reactia cand te va vedea in prezneta invitatilor, atunci mai bine ai astepta si nu ii vei arata rochia. Poate mirele sa vada rochia de mireasa? Depinde de voi doi.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Iar acum, la final, iti propun sa accesezi si pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri de nunta realizate de un videograf profesionist. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Adauga un comentariu

Leave a Comment