Urari pentru parinti la aniversarea casatoriei

Parintii vostri sunt casatoriti de multi ani, iar acum urmeaza o noua aniversare a casatoriei lor? Daca nu stiti ce cuvinte sa le adresati cu o astfel de ocazie, mai jos veti gasi cateva urari pentru parinti la aniversarea casatoriei.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Cateva urari pentru parinti la aniversarea casatoriei

1. A fost o calatorie lunga pe care ati parcurs-o impreuna pana aici. Sigur ati avut parte de momente frumoase si veti avea in continuare. Va doresc o aniversare frumoasa si sa aveti parte in continuare de tot ce este mai bun si mai frumos in viata pentru ca meritati. La multi ani!

2. Meritati multe multumiri pentru ca ne-ati crescut si ne-ati iubit in toti acesti ani. Meritati respectul nostru pentru ca ati intemeiat o familie frumoasa, fericita, pentru ca ati stiut cum sa gestionati intamplarile mai putin placute, pentru ca sunteti mereu unul aproape de celalt si pentru ca va iubiti la fel de mult ca la inceputul relatiei. La multi ani!

3. Sper ca mariajul vostru sa tina o mie de ani. Sunteti un exemplu pentru noi si ca soti, si ca parinti. Ati facut totul pentru noi si ne-ati ajutat sa fim oamenii care suntem astazi. Nu exista cuvinte prin care sa va multumim pentru tot. La multi ani!

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
Urari pentru parinti la aniversarea casatoriei

Urari pentru parinti la aniversarea casatoriei

4. Relatia voastra m-a invatat cum sa am grija de oamenii dragi, cum sa iubesc, sa am incredere. M-a invatat cum sa raman putenic/a, chiar si atunci cand lucrurile nu sunt tocmai ok. Casnicia voastra mi-a arata ce inseamna iubirea adevarata. Sa aveti o aniversare frumoasa!

5. Iubirea si grija pe care mi le-ati purtat si mie, dar si unul altuia m-au transformat in persoana care sunt astazi. Sunt atat de binecuvantat/a ca am parinti care se iubesc si acum, dupa atatia ani. Sa aveti o aniversare fericita si la multi ani fericiti impreuna!

6. Sper ca fiecare an care trece sa va faca sa va iubiti si mai mult si sa va apropie mai mult. Sa fiti in continuare la fel de fericiti, la fel de indragostiti. Sunteti un exemplu pentru noi. La multi ani!

7. Cu fiecare an care trece, mariajul vostru devine din ce in ce mai frumos, mai puternic, o calatorie in doi care va aduce multe momente frumoase impreuna. Meritati tot cea ce este mai bun. La multi ani!

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

8. In aceasta lume plina de promisiuni false, relatia voastra ne arata ca exista inca iubire adevarata, ca fiecare dintre noi are un suflet pereche si ca merita sa faci totul pentru si alaturi de persoana iubita. La multi ani!

Urari pentru parinti la aniversarea casatoriei

Urari pentru parinti la aniversarea casatoriei

9. Aveti o poveste de dragoste tare frumoasa si ne inspirati pe toti in fiecare zi. Sunteti omaeni puternici, devotati si sunt convins/a ca in anii care vor urma relatia voastra va inflori si va fi mult mai puternica pe masura ce trec anii. La multi ani fericit impreuna!

10. Nu stiu cum ati facut-o dar ati reusit. Sunteti cei mai tari! Asta pentru ca ati reusit sa ramaneti impreuna atatia ani, pentru ca ati trecut peste orice moment nefericit. Va iubesc si sper sa aveti parte de mii de alte aniversari impreuna. La multi ani!

Si acum, la final, sa accesam si articolele de aici si de aici unde gasim si alte urari ce va pot fi de ajutor.

Sursa foto: Pixabay

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Adauga un comentariu

Leave a Comment