Cate domnisoare de onoare poti avea la nunta

Daca te intrebi cate domnisoare de onoare poti avea la nunta, atunci in randurile de mai jos vei gasi raspunsurile de care ai nevoie. Exista mai multi factori care pot influenta decizia ta in ceea ce priveste numarul domnisoarelor de onoare, insa decizia finala iti apartine si daca simti ca preferi sa faci un anumit lucru, atunci il poti face fara teama, indiferent de ceea ce spun regulile, traditiile sau alte persoane. Este nunta ta si tu stii cel mai bine ce ai de facut.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Cate domnisoare de onoare poti avea la nunta?

Tine cont de stilul nuntii

Unul dintre factorii care ar putea hotari numarul domnisoarelor de onoare este stilul nuntii. Daca este un eveniment formal si somptuos, atunci este in regula sa ai intre 8 si 12 domnisoare de onoare. Un eveniment informal cere o domnisoara de onoare sau chiar doua, iar o nunta semiformala poate avea aproximativ sase domnisoare de onoare.

Cate domnisoare de onoare poti avea la nunta

DH Gate

Cat de mare este nunta?

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Ceea ce conteaza sunt proportiile, adica sa nu ai, de exemplu, un numar impresionant de domnisoare de onoare si un numar mic de invitati. De asemenea, cand iei in coniderare cate domnisoare de onoare poti avea la nunta, trebuie sa ai in vedere si spatiul din biserica, de exemplu, pentru a te asigura ca exista loc pentru toata lumea.

Reguli majore

Religia si traditia nu iti impun sa ai un anumit numar de domnisoare de onoare, asa ca poti alege fara probleme prietenele si persoanele apropiate pentru a-ti fi alaturi in ziua nuntii in calitate de domnisoare de onoare.

Este ziua ta cea mare, deci alegerile tale

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Asa cum am spus mai sus, totul depinde de tine, de preferintele tale si, fiind ziua ta cea speciala, tu trebuie sa hotarasti cate domnisoare de onoare poti avea. Daca ai foarte multe prietene apropiate, cu siguranta nu iti doresti ca unele dintre ele sa se simta exluse, asa ca le vei alege pe toate. De asemenea, daca ai si un prieten apropiat, se poate alatura domnisoarelor tale de onoare. Este un lucru destul de des intalnit in zilele noastre, nu trebuie sa iti faci griji in aceasta privinta.

Cate domnisoare de onoare poti avea la nunta

The Knot

Ce spun studiile?

Potrivit studiilor, miresele prefera la nunta cam 4 sau 5 domnisoare de onoare si, de asemenea, 38 % din ele prefera sa aiba domnisoare de onoare imbracate la fel, adica aceeasi culoare si acelasi stil.

Cate domnisoare de onoare poti avea la nunta? Am vazut ca acest lucru este dictat intr-o oarecare masura de cateva reguli nescrise, insa alegerea iti apartine si trebuie, inainte de toate, sa te lasi ghidata de ceea ce simti si iti doresti. Poti avea cate domnisoare de onoare iti doresti. Important este ca in ziua cea mare sa ai alaturi oamenii dragi.

Cate domnisoare de onoare poti avea la nunta

Easy Weddings

Iar acum, dupa ce am lamurit acest aspect, inainte de a incheia articolul va propun sa aruncati o privire pe pagina Studioblitz pentru a viziona cateva clipuri realizate de un videograf profesionist. Sunt incarcate de emotii pozitive si va vor introduce in acea atmosfera specifica nuntilor.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Adauga un comentariu

Leave a Comment