Scrisoarea unei femei catre barbatul caruia i-a fost amanta

Mai jos vei gasi scrisoarea unei femei catre barbatul caruia i-a fost amanta. Cred ca ale ei cuvinte vor transmite singure mesajul, asa ca nu mai sunt necesare comenteriile venite din partea mea.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Scrisoarea unei femei catre barbatul caruia i-a fost amanta

„Dragule, (sper ca sesizezi sarcasmul din acest cuvant)

Recunosc! Te-am iubit asa cum nu am crezut ca este posibil sa iubesc pe cineva. Si pentru asta tin sa iti multumesc. Cumva, cu minciunile care mie mi se pareau adevarate, m-ai invatat sa iubesc. Si sa spun „Te iubesc!”. Ceea ce nu e putin lucru pentru mine. Mi-ai dezghetat inima, m-ai facut sa simt lucruri pe care nu le credeam posibile. Si, din nou, pentru asta tin sa iti multumesc.

Trebuie sa te felicit. Esti un actor innascut. Cat de bine ai stiut sa te prefaci! Fata de sotia ta care nu stia ce se intampla. Fata de mine, pentru ca incercai sa ma convingi ca relatia cu ea nu mai functioneaza. Ca pe mine ma iubesti, nu pe ea. Sincer, meriti cel putin un Oscar. Ai un talent innascut. Esti actorul perfect.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
Scrisoarea unei femei catre barbatul caruia i-a fost amanta

Dr. John Stiles

Te intreb: tu mai stii cine esti? Asta pentru ca porti atat de multe masti, joci atat de multe roluri incat ma gandesc ca poate ai inceput sa uiti cine esti cu adevarat. Jonglezi cu prea multe personaje si oricat de bine le-ai juca pe toate, ma gandesc ca pana la urma incepi sa te pierzi pe tine. Printre acele euri false. Sau poate ca toate acele personaje fac parte din tine? Poate asa ai fost mereu? Oare nu iti incurci uneori rolurile? Sau replicile? Ce faci atunci? Sau esti chiar atat de bun in ceea ce faci (ma refer la roluri si la minciuni, ca in pat… ih… nu prea!) incat nu poti sa dai vreodata gres?

Esti cel mai bun si cel mai groaznic lucru care mi s-a intamplat vreodata. Ti-am spus mai sus de ce consider ca esti cel mai bun lucru. De ce esti cel mai groaznic, cred ca deja stii. Pentru ca mi-ai faramat inima pana a ajuns mici partciule. Precum praful. Precum nisipul. Dar nu-i nimic. Le-am gasit si le-am pus la loc. Si da, mi-e bine! Mi-e atat de bine fara tine! Nici nu iti poti imagina. Dar tie, tie cum iti e? Esti mandru ca te-ai jucat cu viata mea? Cu viata sotiei tale? Sau mai bine sa te intreb daca in prezent te mai joci si cu altele? Suficient de fraiere incat sa iti pice in plasa si sa lesine dupa vrajelile si minciunile tale ordinare.

Scrisoarea unei femei catre barbatul caruia i-a fost amanta

The Dots

Recunosc! Ma gandesc uneori la tine. Nu, nu zambi te rog! Sterge-ti ranjetul de pe fata si nu-ti deschide pantalonii. Nu ma gandesc la tine in felul ala. In niciun caz. Nici intr-un milion de ani. Ma gandesc la cum am fost marioneta ta atata vreme. La cat de bine ai stit sa jonglezi cu minciunile. La cat de bine ti-ai jucat rolurile. Si ma intreb cum am putut sa te las sa faci asta? Cat de oarba am putut sa fiu? Nu stiu… Nu inteleg acea versiune a mea din trecut, care s-a lasat vrajita si manipulata de cineva ca tine.

Atat am avut de spus. Iti doresc numai sa te incurci atat de tare in roluri, incat sa fii prins de nevasta. Si sa nu se desparta de tine. Nu, nu! Ar fi prea usor asa. Ci sa aleaga sa traiasca in fiecare zi alaturi de tine stiind ca intre voi vor fi mereu fantomele amantelor tale. Si sa iti mai arunce din cand in cand replici acide. Sa te faca sa te simti vinovat. Sa incepi sa simti remuscarile. Atat iti doresc. Aaaaaa… Da! Si o viata cat mai lunga, pentru ca remuscarile sa nu se termine atat de repede!”

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Si acum, la final, dupa ce am citit scrisoarea, va propun sa accesati si pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri de nunta realizate de un videograf profesionist.

filmari de nunta studioblitz

filmari de nunta studioblitz

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment