Vise legate de nunta si semnificatia lor

Inainte de marele eveniment, este posibil sa visezi lucruri legate de ziua cea mare. Este firesc, avand in vedere ca mintea ta este toata ziua la nunta, la organizarea ei, la problemele care pot aparea si la solutii. Iata care sunt cateva vise legate de nunta si semnificatia lor.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Cateva vise legate de nunta si semnificatia lor

Ceva nu este in regula cu rochia ta

Visele legate de rochia de mireasa pot arata ca ai emotii in legatura cu posibilele modificari pe care le-a suferit rochia sau pe care urmeaza sa le faci. Sau apar atunci cand inca nu ai gasit rochia perfecta. Ar putea sa indice si o tensiune creata in jurul rochiei de mireasa. Daca, spre exemplu, visezi ca trebuie sa mergi spre altar, iar pe trena ta sta un urs, deci iti este imposibil sa te misti, este posibil ca acest vis sa apara din cauza ca cineva drag (poate mama ta, sora ta, cea mai buna prietena) insista sa alegi o anumita rochie de mireasa.

Vise legate de nunta si semnificatia lor

Vise legate de nunta si semnificatia lor

Nimeni nu vine la nunta

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Daca visezi ca spatiul inchiriat pentru petrecerea de nunta este gol, sau numai o persoana va aplauda atunci cand intrati pe ringul de dans pentru prima data in calitate de sot si sotie, inseamna ca iti faci griji ca cineva drag nu va veni la nunta, poate din cauza unor mici dispute din ultima vreme, sau pur si simplu iti este teama ca s-ar putea intampla ceva rau care sa-i impiedice sa vina la nunta. Un astfel de vis poate insemna ca tu nu crezi ca nunta ta este importanta pentru cei dragi.

Apar probleme in ceea ce le priveste e domnisoarele de onoare, sau in visul tau apar alte domnisoare de onoare decat cele alese de tine

Daca visezi ca te certi cu domnisoarele de onoare pe care le-ai ales, acest lucru poate insemna ca ai un conflict interior sau ca esti suparata pe tine dintr-un anumit motiv. Daca visezi ca ai alte domnisoare de onoare decat cele alese de tine, acesta poate fi un semn ca persoanele repsective ar putea fi adaugate pe lista domnisoarelor de onoare.

Intarzii la nunta

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Poate ai asteptat prea mult aceasta zi, poate esti ultima din cercul de prieteni care se casatoreste. Sau poate ai atat de multe deadline-uri legate de nunta, incat acestea incep sa iti invadeze si visele si astfel vei incepe sa visezi ca nu ai timp sa faci ceea ce trebuie facut.

Vise legate de nunta si semnificatia lor

Vise legate de nunta si semnificatia lor

Nu poti gasi locatia

Daca visezi ca esti pierduta si nu poti gasi locatia in care are loc nunta ta, inseamna ca ceva legat de organizarea nuntii te nelinisteste.

Visele legate de nunta pot aparea in perioada in care organizezi marele eveniment. Ele nu fac altceva decat sa comunice un mesaj, asa cum am vazut in randurile de mai sus. Poate iti este teama de ceva, poate esti stresata, poate nu esti sigura de un anumit lucru legat de organizarea nuntii. Este bine sa intelegi ce iti transmite acel vis, pentru a rezolva unele probleme.

Daca vrei sa gasesti o sursa de inspiratie pentru nunta ta, sau inca nu ai gasit un videograf pentru marele eveniment, poate o vizita pe StudioBlitz iti poate fi de ajutor.

Sursa foto: Pexels

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Adauga un comentariu

Leave a Comment