Locatii pentru nunta Cluj. Top locatii superbe in Cluj

Romanii adora nuntile, este suficient sa te plimbi prin centrul unui oras mare, intr-o zi de weekend , ca sa vezi cel putin cateva mirese in drum spre un parc pentru a-si face fotografii, sau in drum spre locatia de nunta. In mijlocul unei metropole, la stresul privind organizarea nuntii contribyuie si agitatia urbana,asa ca macar pentru ziua ce mare, tinerii isi doresc din ce in ce mai mult oaze de liniste pentru nunta lor.  Iata mai jos un top cu locatii pentru nunta Cluj.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Locatii pentru nunta Cluj

cluj.com, Wonderland Cluj Resort Locatii pentru nunta Cluj

Locatii pentru nunta Cluj.

Pensiunea Serena,

La doar 5 km de centrul Clujului,  Serena ofera doritorilor de nunti in aer liber, nu doar o oaza de liniste, dar si un loc in care fotografiile de nunta au toate sansele sa fie superbe. Serena ofera un cort de lux, amplasat pe marginea unei piscine superbe. Asa cum se recomanda pe site-ul locatiei Serena ofera servicii de 5 stele la preturi accesibile.

Locatii pentru nunta Cluj

imagia.ro Locatii pentru nunta Cluj

Am avut plăcerea sa petrecem cel mai important eveniment din viata noastră, aici la voi!! La voi acasa, unde mancarea e ca acasa, unde totul este perfect! Sunteti o echipa minunata, va mulțumim pentru tot! Recomand cu încredere ! Nota 10! declara o proaspata miresica pe pagina de Facebook a locatiei.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Casa Boema, 

Casa Boema din Cluj, nu-si dezminte numele, este un loc de poveste, cu a ei  “Sala de Bal”. Este o locatie foarte shabby-chic, exact ce ti-ai dori în inima Clujului. Locatia poate găzdui 120 de persoane și este la mansarda clădirii,  “Salonul de Bal” de la Casa Boema se poate inchiria începând cu ora 13. Din pacate nu vă puteți găzdui invitații la locație, pentru că nu există spațiu de cazare, asta nu ar trebui sa reprezinte o problema pentru o locatie situata central. Casa Boema este renumită în Cluj pentru bunătățile gastronomice si pentru nunta va pun la dispozitie 4 variantre de meniuri, fiind foarte deschisi la va face pe plac si din acest punct de vedere. Locatia dispune de o gradinade vara care este pusa la dispozitie oaspetilor entru pauzele de fumat dar si pentru poze superbe.

Locatii pentru nunta Cluj

Sursa Casa BoemaLocatii pentru nunta Cluj

Wonderland Cluj Resort

Cele mai frumoase nunți sunt cele cu poveste, care îmbină bucuria mirilor de a-și uni destinele cu bucuria apropiaților de a vedea fericirea din ochii lor. Dacă tot acest miraj se petrece într-o locație magică, de poveste, atunci succesul nunții este garantat.Desigur, sezonul nunților și al evenimentelor mari a început deja, iar la Wonderland Cluj Resort s-au inaugurat două noi săli de evenimente care să ofere mai multe opțiuni pentru viitorii miri.În contextul în care sălile de evenimente din Cluj sunt destul de ocupate, iar timpul pentru petreceri de vară este limitat, inițiatorii proiectului Wonderland au venit cu două noi propuneri de săli de evenimente speciale. Una dintre ele are o capacitate de 1000 de locuri, iar cealaltă pune la dispoziția doritorilor 250 de locuri, scrie site-ul cluj.ro despre aceasta locatie.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
Locatii pentru nunta Cluj

cluj.com, Wonderland Cluj Resort Locatii pentru nunta Cluj

Wonderland este mai mult decât o simplă sală de nunți, este o locatie de poveste, un intreg domeniu unde mirii is pot organiza sedinta foto sa se pot plimba cu trasura, sau pot face o plimbare cu balonul deasupra Clujului. Locatia dispune inclusiv de o capela , unde oate fi organizata ceremonia religioasa.

Dar cred ca fotografiile pot spune mai bine povestea acestor locatii decat o pot face eu. Fotografiile pot spune deasemenea si povestea nuntii voastre, care poate ramane o marturie in imagini peste timp. Daca est in cautrare de servicii foto-video entru nunta ta, atunci te invitam pe pagina StudioBlitz.

Locatii pentru nunta Cluj

cluj.com, Wonderland Cluj Resort Locatii pentru nunta Cluj

Despre autor

C. Alina

Adauga un comentariu

Leave a Comment