Urari pentru sot cu ocazia aniversarii nuntii

Urmeaza aniversarea voastra si inca nu stii sigur ce sa ii spui celui care ti-a devenit sot? Daca inca nu ai inspiratie sau nu stii cum sa pui in cuvinte tot ceea ce simti, atunci ti-ar putea fi de un real ajutor acele urari pentru sot cu ocazia aniversarii nuntii pe care le vei gasi mai jos.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Cateva urari pentru sot cu ocazia aniversarii nuntii

1. Dumnezeu mi te-a dat pe tine. Pe tine te iubesc, cu tine imi doresc sa imi petrec tot restul vietii. Ma bucur ca m-ai ales sa iti fiu sotie, partener de viata, prietena, mama copiilor tai si iti multumesc pentru toate rolurile pe care mi-ai dat voie sa le am in viata ta. Aniversare fericita!

2. Aniversare fercita, sotul meu, cel mai bun sot pe care puteam sa il am. Este un nou an impreuna cu tine, o perioada in care vom invata multe alte lucruri despre celelalt, in care vom crea amintiri frumoase.

Urari pentru sot cu ocazia aniversarii nuntii

Urari pentru sot cu ocazia aniversarii nuntii

3. Ma bcuur atat de mult ca am un sot ca tine! Ziua in care am devenit sotia ta a fost una dintre cele mai frumoase zile din viata mea. La multi ani, sotul meu iubit!

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

4. Sot poate fi numit orice barbat. Dar este nevoie de iubire, respect, intelegere, armonie, comunicare si multe altele pentru a fi un sot bun. Tu mi-ai arata mereu cat de mult insemn pentru tine. Si tu esti una dintre cele mai importante persoane din viata mea. Te iubesc si te voi iubi mereu. Aniversare fericita!

5. Inca iti citesc in privire iubirea pe care mi-o porti. Inca vad ca esti indragostit de mine. Iti multumesc pentru ca mi-ai arata ca exista iubirea adevarata si pentru ca esti alaturi de mine mereu.

6. Credeam ca sunt fericita inainte sa te cunosc. Si chiar eram. Insa de cand ai aparut in viata mea, fericirea este mult mai intensa. Iti multumesc pentru iubirea pe care mi-o porti si pentru cea mai frumoasa perioada din viata mea pe care am trait-o langa tine. Aniversare fericita sotul meu!

Urari pentru sot cu ocazia aniversarii nuntii

Urari pentru sot cu ocazia aniversarii nuntii

7. Poate nu avem mereu tot ceea ce ne dorim, insa iubirea ta pentru mine este totul. Voi fi mereu alaturi de tine si sper ca si peste cateva zeci de ani sa fim impreuna, la fel de indragsotiti si sa celebram ziua in care am devenit sot si sotie. La multi ani si aniversare fericita!

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

8. Te iubesc pentru ca ma intelegi, ma apreciezi, esti mereu langa mine, pentru ca ai cel mai frumos zambet, pentru ca vocea ta ma linisteste si in bratele tale ma simt mereu acasa. Te iubesc pentru nenumarate alte motive, pe care as putea sa ti le insir pe o ata o viata intreaga. Dar cel mai important este ca te iubesc pentru ceea ce esti si pentru ceea ce sunt de cand sunt cu tine. La multi ani, sotul meu, cel mai bun sot pe care viata mi-l putea oferi. Aniversare fericita!

Si acum, la final, dupa ce ai citit acele urari pentru sot cu ocazia aniversarii nuntii de mai sus, te invit sa accesezi si articolele de aici si de aici unde vei gasi si alte tipuri de urari.

Sursa foto: Pixabay

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment