Cum combini nunta si botezul in aceeasi zi

Daca te intrebi cum combini nunta si botezul in aceeasi zi, noi iti venim in ajutor cu cateva sfaturi si idei. Multe cupluri aleg sa orgnizeze nunta si botezul in aceeasi zi. Odata decizia luata, ei s-ar putea confrunta cu teama ca nu pot face totul la timp, se pot simti coplesiti de ideea ca trebuie sa organizeze doua evenimente importante deodata. Daca te intrebi cum sa combini nunta si botezul in aceeasi zi, noi iti punem la dispozitie acest articol care te-ar putea inspira. Doua evenimente inseamna, printre altele, si emotii duble. Insa nimic nu este imposibil de realizat, nici macar combinarea nuntii si a botezului in aceeasi zi.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Afla cum combini nunta si botezul in aceeasi zi

Invitatii, tinute, locatii, nasi, copil, mire, mireasa sunt numai cateva aspecte care apar pe lista celor ce ar trebui avute in vedere in momentul in care incerci sa afli cum combini nunta si botezul in aceeasi zi. Sa le luam pe rand si sa vedem ce ar putea fi facut in privinta fiecaruia.

In ceea ce priveste invitatia, poate fi una singura care sa anunte cele doua evenimente care urmeaza sa aiba loc. Puteti alege un model care va atrage atentia imediat ce va fi sub privirile celor ce le vor primi. Textul ei poate cuprinde informatiile necesare referitoare la crestinarea copilului, dar si la nunta voastra. Un model de invitatie care v-ar putea inspira si pe voi este urmatorul.

Cum combini nunta si botezul in aceeasi zi

Pinterest

Invitatia face trimitere la ideea de familie, la nunta, este colorat si plin de viata, asa cum va fi si ziua in care va veti crestina bebelusul si veti spune „DA”. Interesant, nu?

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Tinutele sunt un alt subiect asupra caruia ne-am putea opri. Voi doi, in calitate de parinti, precum si in caliate de mire si mireasa, trebuie sa va gasiti tinute potrivite pentru ambele evenimente: rochie si costum pentru botez si rochie de mireasa si costum pentru mire. Dimineata veti fi doi parinti emotionati, care isi crestineaza copilul, iar la pranz veti intra in pantofii a doi indragostiti, care au ales sa-si uneasca destinele. Sau, daca preferati, puteti merge la botez imbracati in hainele de nunta, iar dupa crestinarea copilului, poate avea loc si cununia voastra religioasa. Nu, nu am uitat nici de copil. Pentru ca si el este unul dintre protagonistii acestei povesti, si pentru el sau ea trebuie sa alegeti o tinuta. Iata cateva exemple in acest sens, ce v-ar putea inspira.

Tinute pentru botezul fetitelor

Cum combini nunta si botezul in aceeasi zi

Johnny by Ioana

Cum combini nunta si botezul in aceeasi zi

Sophias style

Tinute pentru botezul baieteilor

Cum combini nunta si botezul in aceeasi zi

Roco clothing

Cum combini nunta si botezul in aceeasi zi

Pinterest

Daca ati ales sa combinati nunta si botezul in aceeasi zi, cu siguranta veti alege aceeasi biserica, acelasi preot sau aceiasi preoti, pentru cazul in care va doriti ca ambele evenimente sa fie oficiate de mai multe fete bisericesti. Dupa aceea, petrecerea se poate muta fie intr-un restaurant, fie acasa la voi, ori intr-un alt loc pe care il considerati indicat pentru a celebra atat nunta cat si botezul copilului care nu va putea fi in permanenta prezent si va trebui sa gasiti o persoana de incredere ce il poate supraveghea in momentele in care voi nu puteti face acest lucru.

Nasii pot fi aceiasi pentru ambele evenimente, sau poate exista o pereche pentru nunta si una pentru botez. Sau, daca doriti, pot fi doua sau mai multe perechi de nasi pentru nunta si/sau botez. Este o situatie din ce in ce mai intalinta.

Subiectele punctate mai sus sunt cateva dintre lucrurile importante pe care trebuie sa le aveti in vedere in momentul in care va intrebati cum sa combinati nunta si botezul in aceeasi zi. Mai sunt si alte mici detalii, insa cele de proportii mai mari au fost atinse mai sus.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Speram ca v-a placut articolul si v-a fost de ajutor. Va invitam in continuare sa vizionati cateva videoclipuri superbe pe Studioblitz.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment