Idei de cadouri pentru nasi

Sigur ati ales nasii de cununie cu un motiv (sau mai multe chiar). Tocmai pentru ca sunt persoane dragi voua, va doriti sa le oferiti un cadou inainte sau poate dupa nunta. Dar daca nu stiti inca ce sa le daruiti, mai jos veti gasi o lista cu cateva idei de cadouri pentru nasi. Poate veti vedea acolo ceva care stiti sigur ca le-ar placea sau li s-ar potrivi. In ceea ce priveste pretul, veti observa ca sunt daruri care se pot plia pe orice bget, fie el unul mai mare sau mai mic. Asadar, sa vedem despre ce este vorba.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Cateva idei de cadouri pentru nasi

Ce spuneti de un cos care sa contina ceva dulce si bun, o sampanie sau un vin, poate si niste fructe? Este un cadou care poate fi achizitionat la un pret bun, se gasesc pe internet multe astfel de oferte si puteti decide in functie de ceea ce gasiti online.

Daca va doriti sa le oferiti ceva unic si/sau elegant, atunci ar trebui sa va concentrati asupra magazinelor care pun la vanzare obiecte precum ceasuri pentru perete realizate din rasina epoxidica sau din lemn, tocatoare sau platouri din lemn, personalizate, iar acestea sunt doar doua exemple in acest sens.

Idei de cadouri pentru nasi

Idei de cadouri pentru nasi

Daca le plac lucrurile realizate manual, atunci un copacel handmade poate fi o buna alegere. Voi optati pentru dimensiune, culoare, model si alte detalii. Veti gasi pe internet suficiente persoane care realizeaza astfel de obiecte. Si nu trebuie sa va faceti griji in privinta pretului, fiindca nu sunt chiar atat de costisitoare. Si o sticla pictata manual, umpluta cu vin sau sampanie sau orice alta bautura considerati ca este potrivita, poate fi inclusa aici.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Tablourile decorate cu licheni naturali si flori criogenate sunt daruri pentru care opteaza destul de multe persoane in perioada aceasta, deci ati putea tine cont si de aceasta idee.

Lenjeriile de pat pot fi un cadou frumos si util pentru nasi.

O pictura sau un tablou canvas realizat dupa o fotografie cu nasii ar putea fi, de asemenea, o buna idee cand vine vorba despre cadourile pentru nasi.

Si un tablou gravat ar putea fi un cadou pe placul nasilor, deci merita sa fie luat in calcul.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Daca bugetul va permite, atunci puteti trece la nivelul urmator si le puteti oferi o vacanta, un city break sau o excursie.

Idei de cadouri pentru nasi

Idei de cadouri pentru nasi

Un set de bijuterii pentru fiecare ar putea fi, de asemenea, o idee buna. Sau un ceas.

Daca stiti ca le-ar putea fi de ajutor, atunci puteti opta pentru un set de tigai sau oale, de exemplu. Cum gatitul este necesar si practicat in multe familii, tigaile si oalele vor fi cu siguranta folosite.

O rama foto pentru perete, personalizata si unica, poate fi o alta idee care merita sa fie mentionata. Acolo isi vor pune ei cateva poze care le sunt dragi sau poate le alegeti chiar voi pe cele care contin amintiri deosebite din viata lor.

Asadar, sunt multe lucruri care pot fi trecute pe lista cu idei de cadouri pentru nasi. Cu siguranta veti alege ceva care sa le placa nasilor vostri.

Foto: Pexels

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment