Ce sa faci cu verigheta dupa divort

Bineinteles ca nicio femeie nu se gandeste ca va divorta. Insa, din pacate, viata ne rezerva si surprize neplacute. Si, oricat de mult ne-am dori sa nu se intample astfel de lucruri, nu avem cum sa le oprim. Asa ca, daca ai fost nevoita sa treci si tu printr-o experienta de acest fel si te intrebi ce sa faci cu verigheta dupa divort, mai jos vei gasi cateva sugestii in acest sens.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Ce sa faci cu verigheta dupa divort

Unle personae asociaza verigheta cu mariajul si cu ceea ce au simtit in timpul acelei perioade. Deisgur ca vor fi si amintiri placute, dar si unele mai neplacute. Din acest motiv, prefera sa renunte la bijuterie. Nu o pot purta stiind ca de ea sunt atasate atat de multe amintiri. Si, in timp ce unele femei aleg sa lase verigheta intr-un anumit loc prin casa si sa uite de ea, altele gasesc alte modalitati prin care sa o refoloseasca. Sau sa ii ajute pe altii. Cum? Simplu! De exemplu, una dintre numeroasele femei care au trecut printr-un divort a spus ca ea a preferat sa vanda verigheta, iar banii obtinuti pe bijuteria au fost donati unei fundatii. Bineinteles ca sentimentul pe care l-a avut dupa aceea a fost unul care nu putea fi tradus in cuvinte. A gasit o modalitate prin care sa ii ajute pe altii si in acelasi timp sa se elibereze de amintirile legate de fosta casnicie.

Ce sa faci cu verigheta dupa divort

SLR Lounge

Alte femei prefera sa mearga la bijutier si sa topeasca verigheta. Si, in schimb, aleg sa o transforme intr-o alta bijuterie. Pe care sa o poarte fara a se gandi la trecut si fara a retrai anumite momente care poate pentru ele au fost dureroase.

Alte femei prefera pur si simplu sa vanda bijuteria, iar cu banii obtinuti sa isi achizitioneze un alt inel, ori o alta bijuterie. Sau sa ii investeasca in ceva util.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

CITESTE SI: Sfaturi pentru cuplurile casatorite de la un barbat divortat
CITESTE SI: Cele mai bizare motive de divort

De asemenea, alte doamne care trec prin experienta neplacuta si nefericita adusa de divort, aleg sa ofere pur si simplu verigheta altei personae. Iar cea care o primeste va decide ce sa faca cu ea.

Ce sa faci cu verigheta dupa divort

Samuel Lippke Studios

Ai vazut scenele din filme in care ea, dupa ce divorteaza, pentru a se simti eliberata de povara fostei casnicii, arunca in mare inelul? Ei bine, mai sunt unele femei care fac asta. Desigur, poate nu arunca bijuteria in mare, dar intr-un alt loc.

Sau, am mai auzit o variant, cam exagerata ce-i drept, in care o femeie recent divortata a mers cu bijuteria la topit. De ce? Pentru a o vedea cum dispare. Si astfel a simtit cum scapa de presiunea pe care o punea asupra ei divortul.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Asadar, daca te intrebi ce sa faci cu verigheta dupa divort, trebuie sa stii ca exista mai multe variante. Mai sus ai vazut cateva dintre ele. Insa sunt mult mai multe. Totul depinde de tine, este alegerea ta, este inelul tau. Asa ca tu vei face ceea ce simti si consideri ca este mai bine.

Iar acum, al final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

  • Putin stiu ca de cele mai multe ori cand duci aur la bijiutier rare ori primesti inapoi acelasi aur. Exista si un motiv pentru asta. Tehnic cand aurul este topit el trebuie sa fie si rafinat pentru a nu pierde din caratajul sau. Astfel o verigheta de 10gr de 14K vor ramane aproximativ 5gr de aur pur. Astfel se adauga aur si alte aliaje pentru creerea noi bujuterii.
    De multe ori se intampla ca bijutierul sa topeasca si refoloseasca direct aurul fara a il rafina, insa aceasta metoda nu este recomandata.
    Asa ca daca vrei sa scapi de verigheta veche cel mai si vei obtine cel mai mult daca o vei vinde la un amanet si cu bani luati vei achizitiona o alta bijuteriie mult dorita
    Acest brand este specializat in creerea de bijuterii la comanda ar trebui sa vezi despre ce este vorba : https://semporo.ro

Leave a Comment