Urari de nunta pentru frate

Fratele tau urmeaza sa se casatoreasca? Este un eveniment frumos si emotionant si ii vei fi alaturi in ziua cea mare. Inca nu stii ce cuvinte ai putea sa ii spui in ziua aceea ca sa stie cat de mult te bucuri pentru el? Atunci mai jos vei gasi cateva urari de nunta pentru frate. Sper sa te inspire.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Cateva urari de nunta pentru frate

1. Ai fost pana acum si vei fi in continuare un frate minunat pentru mine. Dar, acum a venit momentul sa mai ai un alt rol: acela de cel mai bun sot. Sigur te vei descurca de minune. Felicitari si casa de piatra!

2. Sa nu lasi sa dispara niciodata zambetul de pe fata celei ce ti-a devenit sotie! Felicitari si sper ca in anii pe care ii veti petrece impreuna sa fiti fericiti, sa va iubiti si sa va respectati, sa intemeiati o familie frumoasa asa cum stiu ca sunteti capabili sa faceti. Casa de piatra!

3. In timpul casniciei veti avea parte si de bune si de rele. Dar nu uitati sa ramaneti impreuna indiferent de situatie. Iubindu-va si fiind aproape unul de celalalt totul va fi mai usor. Iar bucuriile vor fi mai multe.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
Urari de nunta pentru frate

Urari de nunta pentru frate

4. Acceptati-va asa cum sunteti, chiar si cu micile imperfectiuni. Si nu uitati sa pretuiti fiecare clipa petrecuta impreuna. Felicitari, frate! Sa aveti parte numai de lucururi frumoase pentru ca meritati. Sa va iubiti la fel de mult sau poate chiar mai mult in fiecare zi in care veti fi impreuna!

5. Sa o imbratisezi si cand are o zi mai putin placuta, dar si cand sunteti fericiti. Sa aveti grija unul de celalalt si sa fiti mereu la fel de apropiati ca acum. Casa de piatra!

6. Cand doua persoane se iubesc atat de mult cum va iubiti voi, atunci nimeni, niciodata nu va putea sa va desparta. Sa fiti fericiti impreuna! Casa de piatra!

7. Sa ai grija de ea nu pentru ca este o responsabilitate, ci pentru ca este o comoara. Sa o faci fericita nu pentru ca trebuie sa faci asta, ci pentru ca iti doresti. Felicitari si casa de piatra! Sa aveti o viata lunga si frumoasa impreuna. Si nu uitati ca mereu va voi fi alaturi, indiferent de situatie.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

8. Iubeste-o asa cum stiu ca inima ta este capabila sa ofere iubire. Nu o supara, intotdeauna incercati sa va rezolvati problemele, comunicati si fiti mereu acolo unul pentru celalalt. Casa de piatra!

Urari de nunta pentru frate

Urari de nunta pentru frate

9. Sunt fericit/a pentru ca am un frate ca tine. Acum a venit momentul sa o faci fericita pentru tot restul vietii pe femeia care ti-a devenit sotie.

10. Iubirea este unul dintre ingredientele unei casnicii fericite. Asa ca iubiti-va in continuare la fel ca pana acum. Casa de piatra!

11. Nu uitati sa fiti alaturi unul de celalalt oricand si oricum. Numai astfel veti putea fi mereu impreuna.

12. Sunteti norocosi ca v-ati gasit unul pe celalalt. Iubiti-va si respectati-va si veti vedea ca totul va fi mai usor. Casa de piatra!

Acestea au fost cateva dintre acele urari de nunta pentru frate din care te poti inspira. Si inainte de a pune punct, te invit sa citesti si urarile de aici si de aici care te pot ajuta.

Sursa foto: Pixabay

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment