Urari de nunta pentru sora

Sora ta a decis sa faca pasul cel mare si sa se casatoreasca? Bineinteles ca te bucuri pentru ea si ii doresti tot binele din lume. Dar cum traduci in cuvinte tot ceea ce simti si ceea ce ii doresti cu aceasta ocazie speciala? Daca nu stii inca ce mesaj sa ii adresezi cu ocazia nuntii, mai jos vei gasi cateva exemple de urari de nunta pentru sora.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Cateva urari de nunta pentru sora

1. Dumnezeu te-a binecuvantat cu un partener de viata perfect. Sa ai grija de el si sa il apreciezi mereu. Sa ai grija ca iubirea ce va leaga sa devina din ce in ce mai puternica si mai dulce. Casa de piatra!

2. Sper ca a voastra casnicie sa fie plina de iubire, incredere si tot ce e mai bun si mai frumos. Amandoi meritati asta. Casa de piatra si felicitari!

3. Nu imi fac griji pentru ca stiu ca ai ales cel mai potrivit partener de viata, care te iubeste, te protejeaza si te respecta. Sa ramaneti la fel de fericiti si sa aveti o viata frumoasa si lunga impreuna, sa va bucurati de familia frumoasa pe care ati intemeiat-o!

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

4. Sa ai un partener de viata care te iubeste, este fructul iubirii pe care si noua ne-ai oferit-o in fiecare zi. Stiu ca vei fi o sotie minunata, o mama iubitoare.

Urari de nunta pentru sora

Urari de nunta pentru sora

5. Te-ai ridicat la nivelul asteptarilor noastre intotdeauna. Ne-ai aratat ce inseamna iubirea, iar acum primim o alta dovada in acest sens. Meriti tot ce e mai bun. Casa de piatra!

6. Sa accepti iubirea oferita de sotul tau si sa-i oferi la fel de multa iubire! Sa il tii mereu de mana, indiferent de situatie. Felicitari si casa de piatra!

7. Asa cum sa acceptati toate laturile bune, acceptati-va unul altuia si imperfectiunile. Astfel casnicia voastra va fi una frumoasa, fericita si peste cateva zeci de ani vom sarbatori impreuna aniversarea casatoriei voastre. Casa de piatra si felictari!

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

8. Esti o sora minunata si vei fi o sotie exemplara, de asta sunt convins/a. Cuvintele nu pot exprima tot ceea ce simt in aceste momente, sunt prea sarace, insa stii ca te iubesc si iti doresc sa fii fericita si implinita. Casa de piatra si felicitari!

9. Formati un cuplu frumos. Stiti ca veti traversa momente fericite, dar si unele mai putin placute. Insa nu uitati sa fiti mereu unul langa celalalt, sa aveti incredere unul in altul si sa tineti cont de faptul ca iubirea pe care v-o purtati va da mereu puterea pentru a trece peste orice obstacol.

Urari de nunta pentru sora

Urari de nunta pentru sora

10. A venit ziua in care sora mea se casatoreste! Nu imi vine sa cred. Parca ieri ne jucam impreuna, ne spuneam una alteia secretele, ne imaginam ziua nuntii. Acum a venit momentul sa te bucuri de fericitul moment si de viata frumoasa pe care o veti avea impreuna. Casa de piatra!

Acestea sunt cateva dintre acele urari de nunta pentru sora ta. Te poti inspira de aici daca inca nu stii ce cuvinte sa ii adresezi. Si inainte de a incheia articolul te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Sursa foto: Pixabay

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment