Discursuri de nunta amuzante

Acele discursuri de nunta amuzante dau evenimentului o pata de culoare. Totusi, daca urmeaza sa participi la o nunta si sa tii un discurs amuzant, sa iei in serios sarcina, deoarece este un privilegiu sa ti se acorde ocazia de a tine un discurs la nunta si, nu in ultimul rand, trebuie sa privesti speech-ul ca pe un dar oferit mirilor. Doar pentru ca este un discurs amuzant, nu inseamna ca nu trebuie sa il tratezi cu seriozitate.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Discursuri de nunta amuzante

Easy Weddings

Cum arata acele discursuri de nunta amuzante

Discursul, fie el amuzant sau nu, trebuie sa fie reprezentativ pentru cuplu. Te poti folosi de experientele traite impreuna, pentru ca celor doi miri singur le va placea sa retraiasca anumite momente. Aminteste-ti momentul in care ceva amuzant vi s-a intamplat (tie si mirelui sau tie si miresei, ori tie si celor doi), si transforma totul intr-o metafora pentru fericitul cuplu.

Discursuri de nunta amuzante

Sam Gibson Weddings

Exemplu: Vreau sa va iau pe toti cu mine, cu cativa ani in urma, in ziua in care noi trei am mers la Brasov. Calatoria a durat mai mult decat am prevazut si am avut parte nu de o pana, ci de doua. Cand intr-un final am ajuns acolo, am realizat ca nu e deloc usor sa schiezi. Cine ar fi crezut ca sa aluneci pe un munte, cu doua bete lipite de talpa, este atat de greu? Dar cel mai important lucru este ca am avut parte de momente frumoase, in ciuda unor mici peripetii. Chiar si cand (este rostit numele mirelui) si-a rupt piciorul. Chiar si cand nu am avut de unde sa ne luam ciocolata calda. Nu a contat. Va rog sa inchinati paharul in cinstea unui cuplu care ar indura, in numele dragostei, toate neplacerile cauzate de o pana (sau doua), de lipsa ciocolatei calde sau de fracturi. Acesta ar putea fi unul dintre acele discursuri de nunta amuzante.

Discursuri de nunta amuzante

Poster Jack

Discursurile de nunta amuzante pot fi scrise bazandu-te pe sentimentele care ii leaga pe miri.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Exemplu: Dragostea ii determina pe oameni sa faca lucruri ciudate. In acest caz, a facut doua persoane sa se imbrace elegant, sa mearga incet spre altar si sa repete orice spunea preotul. Nu a mai existat un alt moment in care cei doi sa faca asa ceva si nici nu mai exista un cuplu care sa faca toate aceste lucruri sa arate deosebit. Sa ridicam paharele in cinstea a doi oameni care fac ca dragostea sa arate extraordinar.

Discursuri de nunta amuzante

Tobiah Tayo

De asemenea, puteti incerca sa faceti discursuri de nunta amuzante plecand de la bautura servita la nunta.

Exemplu: Iubesc sampania asta. Ca sa fiu sincer/a, nu m-ar deranja daca as petrece mai mult timp cu ea. Imi place cum arata, imi place gustul ei si iubesc modul in care se simt bulele de acid. Acum ar fi momentul in care (se rosteste numele mirelui) ar interveni si ar spune „Daca iubesti atat de mult sampania, de ce nu te casatoresti cu ea?”. Si, de regula, as avea un raspuns mai inteligent, ca „Ei bine, daca o iubesti pe (se rosteste numele miresei) atat de mult, de ce nu te casatoresti cu ea?”. Dar… (se arata cu mana catre cuplul recent casatorit). Inchin paharul in cinstea (se rostesc numele mirelui si al miresei), care sunt, se pare, mereu cu un pas inaintea sugestiilor mele.

Acestea au fost cateva exemple de discursuri de nunta amuzante. De retinut este faptul ca discursul nu trebuie sa aiba in centrul atentiei simtul umorului pe care il detii, ci este mai mult pentru cuplul proaspat casatorit. Fie ca esti domnisoara de onoare, cavalerul de onoare sau cineva care doreste sa tina un discurs la nunta, scrie ceva ce ii va amuza atat pe cei doi, cat si pe invitati, insa fara a exagera. Aici gasesti cateva detalii despre discursul cavalerului de onoare, aici se vorbeste despre discursul domnisoarei de onoare, iar aici vei gasi cateva clipuri deosebite de la nunti de poveste.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment