Exemple de juraminte de nunta pentru mireasa

Trebuie sa iti scrii juramintele de nunta insa ai senzatia ca orice ai spune nu este perfect si nu traduce ceea ce simti? Este normal ca emotiile sa te faca sa te gandesti la aceste lucruri, insa nu uita ca atata vreme cat cuvintele vor fi scrise din inima si inspirate de povestea voastra de dragoste, totul va iesi perfect. Cu toate acestea, ti-am pregatit cateva exemple de juraminte de nunta pentru mireasa, din care te poti inspira sau pe care le poti personaliza pentru a se potrivi cu tine, cu el si cuplul pe care il formati.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Cateva exemple de juraminte de nunta pentru mireasa

„M-ai facut sa ma simt iubita, in moduri pe care nu le credeam posibile. Astazi iti ofer ceea ce sunt si ceea ce am. Asa cum astazi iti ofer mana mea pentru a o tine in mana ta, asa iti ofer si inima, credinta si viata. Astazi te aleg pe tine. Si te voi alege si maine din nou si in ziua urmatoare la fel, pana la sfarsitul vietii. Te iubesc si mereu te voi purta in inima”.

Exemple de juraminte de nunta pentru mireasa

Aevitas Weddings

„Ma alatur tie pentru toata viata. Unde vei fi tu, voi fi si eu, ceea ce vei infrunta tu, voi infrunta si eu”.

„Promit sa te iubesc in momentele usoare, dar si in clipele grele, cand viata pare o poveste frumoasa, dar si cand ne pune la incercare, cand iubirea noastra e simpla, dar si cand trebuie sa luptam pentru ea. Promit sa te respect si sa te iubesc in fiecare zi la fel sau poate chiar mai mult”.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

„Cand vei simti ca nu mai poti, voi fi acolo pentru a lupta in locul tau. Voi lua si eu o parte din problemele de pe umerii tai, pentru ca in echipa totul va fi mai usor”.

„Promit sa te iubesc fara retineri, sa fiu alaturi de tine in momentele dificile, sa te incurajez pentru a-ti ideplini visele, sa rad si sa plang impreuna cu tine, sa crestem impreuna din punct de vedere spiritual, sa fiu mereu sincera cu tine si sa te pretuiesc in fiecare zi”.

Exemple de juraminte de nunta pentru mireasa

Aevitas Weddings

„Te voi lua in brate cand ai nevoie de cineva, te voi asculta atunci cand simti nevoia sa vorbesti, voi rade cu tine in momentele fericite si te voi alina in clipele grele. Te voi iubi pentru cine esti si te voi ajuta sa devii persoana care crezi ca poti sa fii. Voi imbatrani frumos alaturi de tine”.

„Promit sa-ti ofer ceea ce am mai bun si sa nu iti cer mai mult decat imi poti oferi. Promit sa te respect si sa nu uit ca interesele, dorintele si nevoile tale sunt la fel de importante precum ale mele. Promit ca vei avea mereu atentia mea, dragostea mea si ca voi aduce acestei relatii momente frumoase. Promit sa te iubesc mereu, indiferent de circumstante si indiferent de ceea ce se va intampla in viitor. Cand vei fi fericit, ma voi bucura pentru tine, cand vei fi trist, te voi face sa zambesti”.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
Exemple de juraminte de nunta pentru mireasa

aevitas Weddings

Acestea au fost cateva exemple de juraminte de nunta pentru mireasa. Nu uita ca din inima si din ceea ce reprezinta pentru tine el si relatia voastra, de acolo trebuie sa vina acele cuvinte incluse in juramintele de nunta. Relaxeaza-te si scrie cu sufletul, nu cu mintea si vei vedea cat de frumos va iesi discursul tau. Si acum, daca mai ai nevoie de un strop de inspiratie, o poti gasi aici.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment