Cand soacra e un cosmar la organizarea nuntii

Ai vorbit vreodata cu vreo prietena de-a ta logodita despre viitoarea ei soacra care este un cosmar?

Cand soacra e un cosmar la organizarea nuntii

daca ai vorbit cu o prietena logodita Sursa: Pinterest

Sau poate ca iti este tie frica ca va fi astfel mama logodnicului tau atunci cand vei incepe sa iti organizezi nunta. Asta se poate intampla mai ales daca ea este cea care organizeaza de regula sarbatorile in familie precum Craciunul sau Revelionul. Nu o poti evita complet pentru ca, trebuie sa intelegi, este mama logodnicului tau si, din punct de vedere tehnic, o nunta este un eveniment important la care participa toata familia. Dar exista moduri de a imbunatati lucrurile, iar pentru asta vei avea nevoie de ajutorul logodnicului tau.

Cand soacra e un cosmar la organizarea nuntii

ai nevoie de ajutorul logodnicului Sursa: mirror

Cand soacra e un cosmar la organizarea nuntii

 1. Stabileste limitele de la inceput
  Cand soacra e un cosmar la organizarea nuntii

  stabileste limite de la inceput Sursa: Brides

Daca nici o pereche dintre cele doua perechi de parinti nu ajuta la organizarea nuntii nici cu bani nici altfel, si nuci nu doresti sa o faca, spune-le clar de la inceput, lasandu-i cu amabilitate sa fie siguri ca ai totul sub control. Pentru asta trebuie doar sa le dai cat mai multe detalii despre care vrei sa se stie referitor la cum va fi nunta. Nu-i lasa sa creeze o bresa in relatia dintre tine si logodnicul tau.

 1. Da-i ceva sa o tina ocupata
  Cand soacra e un cosmar la organizarea nuntii

  poate sa completeze invitatiile Sursa: medium

Daca nu vrei ca soacra ta sa fie implicata in organizarea nuntii tale, insa exista riscul ca aceasta sa ajunga chiar in mijlocul organizarii ei la tine, gaseste ceva ce nu conteaza pentru tine, ceva ce ea poate prelua si las-o sa se simta implicata. Invitatiile la nunta reprezinta o adevarata durere de cap care dureaza mult, dar daca ea este dispusa sa le completeze si sa le trimita prin posta, las-o sa faca asta.

 1. Nu intra in razboi cu soacra
  Cand soacra e un cosmar la organizarea nuntii

  nu incepe un razboi cu soacra Sursa: mirror

Incearca sa nu te plangi logodnicului tau cu privire la fiecare mesaj enervant pe care il primesti de la viitoarea soacra, dar, daca este ceva important, nu ezita sa ii spui si sa discutati despre cum puteti gestiona situatia. Incearca sa nu provoci un razboi intre tine si mama logodnicului tau pentru o zi care este doar una dintre miile pe care le vei avea ca sotie.

 1. Nu o vorbi de rau pe mama logodnicului tau cu prietenii si cu familia ta
  Cand soacra e un cosmar la organizarea nuntii

  nu-ti vorbi soacra de rau Sursa: HuffPost

Nu orice var de-al tau o poate iubi pe matusa Mariuca, dar ultimul lucru de care ai nevoi este ca acel var sa ii spuna mamei lui observatiile tale si acestea sa ajunga la viitoarea ta soacra. Lasa-i pe toti sa spune ce vor, dar nu fi de acord cu ce spun si nu contribui cu parerile tale. Tine minte doar ce auzi pentru a verifica mai tarziu. Asta iti va putea fi folositor.

 1. Incearca sa faci cateva din sarcinile legate de nunta impreuna cu mama logodnicului tau daca insista sa fie implicata
  Cand soacra e un cosmar la organizarea nuntii

  puteti merge la cumparaturi impreuna Sursa: Orange County Register

Ia-o cu tine atunci cand faci cumparaturi si s-ar putea sa nu fie nevoie sa auzi parerea ei despre ceea ce cumperi. Daca vrea sa aiba un rol important in nunta ta din cauza prietenilor ei care vor aduce cadouri, joaca-te cu asta. Nu te va ucide daca alegi niste cadouri care iti sunt pe plac daca tot vrea sa ti le cumpere sau daca stie ca prietenii ei o vor face. Daca, de fapt, se pricepe la flori mai bine decat tine, consult-o. Doar adu-ti aminte si ca nu este neaparat nevoie sa ii si urmezi sfatul.

Poti gasi alte informatii despre cum sa te descurci cu mama sau cu soacra fara sa strici relatiile citind:

Despre autor

Good Weather

Leave a Comment