Coafuri pentru părul scurt

Fie că ai ales să te tunzi bob sau ai un pixie cut, nu te speria! Există şi pentru tine numeroase coafuri chic, romantice şi drăguţe pentru ziua nunţii. Acestea includ împletituri interesante, bucle clasice, precum şi multe accesorii florale care te vor face să arăţi ca o zână. Nu te teme să faci un statement şi să îţi impui stilul! Aşadar, fie că ai deja părul scurt sau te gândeşti să te tunzi înainte de ziua cea mare, iată câteva dintre cele mai drăguţe coafuri pentru părul scurt.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Coafuri pentru părul scurt

coafuri pentru părul scurt

Acest coc jos şi dezordonat este perfect pentru o rochie de mireasă în stil rustic. Dacă nunta ta are loc undeva la munte sau la ţară sau pur şi simplu nu într-un restaurant de fiţe, această coafură este potrivită pentru tine. Asigură-te că foloseşti destule agrafe şi fixativ pentru ca buclele să reziste toată noaptea. Poţi accesoriza cocul relaxat cu o floare albă, naturală sau artificială.

coafuri pentru părul scurt

Dacă vrei un look simplu pentru ziua nunţii, un accesoriu delicat de păr cu ştrasuri sau cu perle poate adăuga un element foarte stilat coafurii tale. Dacă ai un bob drept, îţi poţi prinde jumătate din păr cu un cleşte, după care poţi accesoriza cu o bentiţă subţire argintie. E foarte elegant, dar totodată modern!

coafuri pentru părul scurt

Lasă libere două şuviţe care să îţi încadreze faţa şi prinde părul rămas în două părţi răsucite pentru a obţine această coafură. Cocul clasic are astfel un iz modern, datorită stilului dezordonat, dar atât de chic. Această coafură se potriveşte perfect cu o rochie de mireasă fără bretele, cu corset şi cu o fustă lungă şi voluminoasă de prinţesă.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

coafuri pentru părul scurt

Miresele care aleg coafuri vintage primesc în mod automat o doză în plus de feminitate. Aceste bucle în stilul anilor ’20 reprezintă un exemplu în acest sens. Adaugă un accesoriu îndrăzneţ, care să ia ochii, şi prinde-l într-o parte pentru un look cu adevărat vintage.

coafuri pentru părul scurt

Când vine vorba de coafuri pentru părul scurt, multe mirese cred că nu au prea multe opţiuni. Din fericire, asta nu este adevărat. Fă-ţi bucle şi prinde-le cu agrafe. Apoi, accesorizează cu o bentiţă delicată, cu flori sau cu bijuterii argintii.

coafuri pentru părul scurt

În ultimii ani, această coafură cu fundiţe create din şuviţe de păr a fost foarte la modă. O împletitură care nu arată ca o împletitură, ci ca o ţesătură din fundiţe, te va face să fii cea mai creativă mireasă. Ia o şuviţă de păr, prinde-o cu un elastic, fă o fundiţă din ea şi prinde-o cu agrafe. Apoi acoperă elasticul de păr cu o şuviţă mult mai mică şi prinde-o şi pe aceea cu agrafe. Coafurile de mireasă pentru păr scurt pot fi superbe şi acest stil o demonstrează!

coafuri pentru părul scurt

Dacă eşti o mireasă rebelă rasă în părţi, ai într-adevăr mai puţine variante. Dar nu dispera! Ondulează-ţi părul şi adaugă un accesoriu îndrăzneţ, pentru un look formal, dar funky.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

coafuri pentru părul scurt

Atunci când foloseşti bentiţe pentru look-ul de mireasă, oferi în mod automat acestuia un iz vintage. Poziţionează bentiţa, fie ea lată sau îngustă, pe frunte şi prinde-o în spate sub voal. Această coafură se potriveşte şi cu părul drept, şi cu cel ondulat. Dacă îţi doreşti un look în stilul anilor ’20, recomandăm buclele.

Iată aici alte câteva idei de coafuri pentru părul scurt.

Află aici câteva trucuri pentru coafura de mireasă și aici despre coafura de mireasă de-a lungul timpului.

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Adauga un comentariu

Leave a Comment