Urari de nunta amuzante de la prieteni pentru miri

Cand prietenii tai decid sa isi uneasca destinul cu siguranta este un eveniment ce nu trebuie ratat, iar tu trebuie sa ii feliciti intr-un mod cat mai ingenios. Prietenii tai urmeaza sa se casatoreasca si vrei sa le faci o urare originala si amuzanta in acelasi timp? Ai nimerit fix unde trebuie, deoarece noi ti-am pregatit o lista cu urari de nunta amuzante de la prieteni pentru miri. Daca mirii au un simt al umorului destul de dezvoltat, urarile acestea vor starni amuzamentul. Daca esti in lipsa de inspiratie, noi venim in ajutorul tau.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Urari de nunta amuzante de la prieteni pentru miri

Urari de nunta amuzante de la prieteni pentru miri. Sursa: picturequotes.com

Urari de nunta amuzante de la prieteni pentru miri

1. Casa de piatra! Cea mai buna casatorie este cea in care nevasta este oarba, iar sotul surd.

2. De acum esti casatorit, iar daca sotia vrea la mare, iar sotul la munte, toata familia merge la mare, dar sotului i se va permite sa isi ia schiurile.

3. Casa de piatra pentru cel mai bun prieten! Totusi, sti ce este haremul? Haremul va fi visul tau cand o sa dormi pe canapeaua din sufragerie dupa ce o sa te certi cu sotia.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

4. Fie ca a voastra casatorie sa aiba parte de tot ce e mai bun. Stiti care este secretul unui mariaj fericit? Nici eu, dar poate voi il aflati.

5. Sa fiti fericiti pentru tot restul vietii voastre, deoarece acesta este momentul in care ati decis ca va veti cicali pentru totdeauna.

6. Casa de piatra! Mariajul este format din comunicare si compromis. Sotia se va ocupa de partea de comunicare, iar sotul se va ocupa de facutul compromisurilor.

7. Ai fost disponibil acum esti luat. Ai fost singur, acum esti casatorit. Ai fost fara griji, iar de acum vei fi fara bani. De ce sa ai vrut sa iti faci rau singur? Casa de piatra!

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

8. De acum inainte vei rosti cele trei cuvinte magice foarte des. Nu le stii? Ti le spun eu. Cele trei cuvinte magice sunt: “Da, sotia mea!”.

9. Toate cele bune in aceasta noua etapa a vietii voastre! Stiati ca femeia plange inainte de nunta, iar barbatul dupa nunta?

10. Se spune ca barbatul este incomplet pana cand isi gaseste jumatatea si se casatoreste. Dupa, clar este terminat.

11. Nu stiu daca si tu o sa fii terminat, dar daca nu o sa te mai vad, cred ca imi dau seama singur/a de raspuns. Casa de piatra!

12. Sa aveti parte doar de fericire, iar sfatul meu este sa nu uiti aceste cuvinte: “Spal eu vasele!” Asa cu siguranta va fi doar armonie intre voi.

13. De azi inainte vei invata cateva reguli: trebuie sa duci gunoiul, nu mai lasa capacul de la toaleta ridicat, spala vasele, mergi la piata si mereu sa spui ca ai inteles ce a vrut sotia ta de la tine. Casa de piatra si sper sa ai rabdare sa indeplinesti aceste reguli.

Urari de nunta amuzante de la prieteni pentru miri

Urari de nunta amuzante. Sursa: Mercado Livre

Cu siguranta aceste urari de nunta amuzante de la prieteni pentru miri vor fi apreciate daca tinerii casatoriti au simtul umorului. Te invit sa citesti si alte urari amuzante aici sau aici care iti pot fi de ajutor sau poate te pot inspira incat sa realizezi o urare personalizata.

CITESTE SI: Urari pentru prietenii care se casatoresc

Despre autor

A Anca

Adauga un comentariu

Leave a Comment