Domnisoarele de onoare casatorite

Domnisoarele de onoare sunt necesare la orice nunta. De regula pot fi prietenie aporpiate de-ale miresei sau rude. De asemenea, deseori ele sunt tinere necasatorite, insa pot fi domnisoarele de onoare casatorite? Este o intrebare pe care multe femei, viitoare mirese, si-o adreseaza. Sa vedem in randurile de mai jos care este raspunsul la intrebarea la care cu totii ne-am gandit, probabil, la un moment dat.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Pot fi domnisoarele de onoare casatorite?

Cand vine vorba despre alegerea domnisoarelor de onoare, nu exista nicio regula care sa spuna ca acestea nu trebuie sa fie casatorite. Pot fi casatorite sau singure, acest aspect nu are relevanta in momentul in care iti alegi domnisoarele de onoare. In plus, daca printre ele vor fi si femei casatorite si necasatorite, atunci va exista un echilibru. Cele necasatorite te vor tenta sa incerci lucruri extravagante, pe cand cele casatorite vor putea sa iti ofere sfaturi legate de casnicie, iti vor vorbi despre experientele lor in acest sens.

Domnisoarele de onoare casatorite

Dinela Photography

Pot fi domnisoarele de onoare casatorite? De ce nu? Te vor ajuta nu numai in ceea ce priveste nunta, nu numai cu anumite detalii legate de ziua cea mare, ci si cu sfaturi care iti vor fi utile dupa ce nunta va lua sfarsit si vei incepe noua viata alaturi de sotul tau. In plus, ele au deja experienta in organizarea nuntii, asa ca te pot ajuta cu sugestii. Sa organizezi o nunta nu este deloc usor si poate fi destul de stresant pentru tine si pentru logodnicul tau, asa ca domnisoarele de onoare care au trecut deja prin aceasta experienta va pot da o mana de ajutor de care uneori veti simti ca aveti mare nevoie.

Mai mult decat atat, dupa nunta, cand se intampla sa simti ca lucrurile scapa de sub control, pentru ca inca nu stii cum arata viata din perspectiva omului casatorit, oricand poti apela la ea/ele pentru sfaturi.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Trebuie sa te gandesti la domnisoarele de onoare casatorite care, avand familie, poate si copii, ar putea sa refuze acest rol, pentru ca, evident, timpul nu le-ar permite sa faca acest lucru. Nu este un motiv care sa te supere, avand in vedere ca iti poti imagina cat de solicitant poate fi rolul de parinte. Asa ca, trebuie sa aveti o discutie inainte, pentru a stabili de comun acord daca s-ar putea implica sau nu.

Domnisoarele de onoare casatorite

PopSugar

Asadar, domnisoarele de onoare casatorite nu sunt un tabu. Desigur, de regula ele nu au ajuns inca la altar, insa asa cum spuneam mai sus, nu exista reguli in aceasta privinta. Daca vorbim despre oameni foarte dragi tie, daca iti doresti sa iti fie aproape in ziua cea mare nu numai in calitate de invitati, ci sa aiba un rol mult mai mare, atunci nu ezita sa intrebi daca si-ar dori sa fie domnisoarele tale de onoare. Daca timpul si familia le vor permite sa „imbrace” acest rol, atunci nu ai de ce sa iti faci probleme.

Si acum, dupa ce am lamurit acest aspect, sa vedem cum arata clipurile realizate de un videograf profesionist de nunta.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment