Urari pentru prietenii care se casatoresc

Prietenii vostri se casatoresc? Pe langa faptul ca veti fi alaturi de ei in ziua cea mare, le puteti scrie si scurte mesaje prin care sa ii felicitati pentru eveniment si prin care sa le doriti tot binele din lume. Sa vedem ce contine lista cu urari pentru prietenii care se casatoresc. Orice mesaj din mesajele de mai jos va fi perfect.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Lista cu urari pentru prietenii care se casatoresc

„Sunt multe cuvinte calde, pline de iubire si tandrete pe care vi le-ati spus unul altuia, asa ca in ziua aceasta va doresc sa va spuneti mereu astfel de cuvinte. Felicitari pentru casatorie!”

„Toti avem nevoie de un om pe care sa il iubim, de care sa ne pese si in care sa avem incredere. Sunt foarte fericit/a ca prietena/ul mea/meu a gasit aceasta persoana speciala. Felicitari pentru casatorie si fie ca viata voastra impreuna sa fie o luna de miere continua!”

„Exista un lucru pretios pe care sa-l oferi celuilalt: iubirea. Atata vreme cat va exista in inimile voastre, totul va fi in regula. Asa ca va doresc ca iubirea pentru celalalt sa fie eterna. Felicitari pentru nunta!”

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Pentru a vizualiza varianta intreaga de 11 minute plina de emotie si entuziasm fa click aici. Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
Urari pentru prietenii care se casatoresc

Just Click

„Trebuie sa recunosc ca voi doi formati cel mai fericit cuplu pe care il stiu. Imi doresc ca mereu sa aduceti bucurie in inimile tuturor. Felicitari!”

„Felicitari pentru fericitul eveniment: nunta! Imi doresc ca sentimentele voastre sa devina si mai puternice cu fiecare secunda petrecuta impreuna. Fie ca fiecare zi a casniciei voastre sa fie la fel de frumoasa ca prima voastra intalnire!”

„In ziua nuntii voastre, vreau sa va doresc sa aveti multa rabdare, pentru ca vor fi multe lucruri pe care le veti invata in casnicie. Abilitatea de a empatiza va va ajuta sa evitati conflictele. Abilitatea de a asculta va va ajuta sa il intelegeti pe celalalt. Abilitatea de a iubi va va ajuta sa nu renuntati in momentele dificile.” Este una dintre cele mai frumoase urari pentru prietenii care se casatoresc.

„Nu-mi vine sa cred ca v-ati casatorit si abia astept sa fiu nas/a pentru minunatii vostri copii. Apropo, sunt convins/a ca vor fi minunati, la fel ca parintii lor. Este o mare bucurie sa traiesc aceste clipe alaturi de prietenul/a meu/mea.”

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
Urari pentru prietenii care se casatoresc

With Love and Embers

„Unii oameni cred ca viata de familie este plictisitoare. Si in aceasta zi va doresc sa dovediti ca acest stereotip nu este adevarat. Fie ca viata voastra de familie sa fie o calatorie interesanta si captivanta, plina de aventuri si iubire adevarata!”

„Iubirea, grija, sprijinul, bunatatea, rabdarea si intelegerea sunt valorile care sustin o familie fericita si sanatoasa. De aceea va doresc sa aveti parte de toate aceste lucruri. Fie ca familia voastra sa prospere si sa devina un model. Felicitari pentru casatorie!”

Am vazut cateva urari pentru prietenii care se casatoresc, iar acum, inainte de a incheia, va invit sa accesati pagina Studioblitz pentru a viziona cateva clipuri de nunta realizate de un videograf profesionist. Veti fi martori la unele dintre cele mai frumoase clipe din viata celor care isi unesc destinele.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Adauga un comentariu

Leave a Comment