Ce (nu) ar trebui sa plateasca domnisoarele de onoare?

Sa fii domnisoara de onoare poate fi o responsabilitate destul de mare. Pentru cele care nu au trecut inca prin aceasta experienta, sunt anumite lucruri necunoascute. De exemplu, ce (nu) ar trebui sa plateasca domnisoarele de onoare? Si viitoarele mirese trebuie sa stie raspunsurile pentru aceasta intrebare. Afla detaliile din randurile care urmeaza.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Ce (nu) ar trebui sa plateasca domnisoarele de onoare?

Tinuta de la nunta. Daca mireasa le ofera domnisoarelor de onoare libertatea de a alege orice tinuta pentru nunta, atunci cele din urma vor plati pentru rochia si pantofii pentru marelee eveniment. In felul acesta ele vor lua o decizie tinand cont de bugetul de care dispun pentru nunta. Daca, pe de alta parte, mireasa impune un anumit cod vestimentar, atunci trebuie sa ia in calcul posibilitatea de a suporta ea si viitorul sot cheltuielile. Asta deoarece poate unele dintre domnisoarele de onoare nu isi permit sa investeasca bani intr-o anumita tinuta. Este adevarat ca nunta este un eveniment extrem de important pentru fiecare mireasa, insa trebuie sa se tina cont si de ceilalti, de posibilitatile lor financiare.

Ce (nu) ar trebui sa plateasca domnisoarele de onoare?

JLM Couture

Petrecerea burlacitelor. Pentru aceasta petrecere plateste gazda. Asa ca, daca domnisoarele de onoare sunt cele care vor sa organizeze evenimentul, atunci ele vor suporta cheltuielile. Daca nu, tot ce trebuie sa faca este sa aduca un cadou pentru viitoarea mireasa. Desigur, la nunta este bine sa aduca altul. Daca petrecerea burlacitelor este organizata de o ruda a viitoarei mirese, atunci aceasta va plati pentru tot ceea ce tine de organizarea acelui eveniment. Insa, tinand cont de faptul ca o astfel de petrecere implica unele costuri, ar fi bine ca mai multe persoane sa contribuie la organizare. De asemenea, nu uitati ca viitoarea mireasa in cinstea careia are loc petrecerea, nu trebuie sa plateasca pentru absolut nimic.

CITESTE SI: Cum sa iti alegi rochia daca vei fi domnisoara de onoare

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

CITESTE SI: Sa fii domnisoara de onoare: binecuvantare sau tortura?

Machiaj si coafura. Daca mireasa insista ca domnisoarele de onoare sa aiba un anumit machiaj sau o anumita coafura, sau ca acestea sa fie realizate de anumite persoane, atunci ea ar trebui sa suporte costurile (plus bacsisurile). Daca, pe de alta parte, le ofera libertate celor care ii vor fi domnisoare de onoare, atunci cele din urma trebuie sa plateasca pentru aceste lucruri.

Ce (nu) ar trebui sa plateasca domnisoarele de onoare?

Kortnee Kate Photography

Cheltuielile legate de transport si cazare. Daca ai unde sa iti cazezi invitatii la nunta, printre care si domnisoarele de onoare, atunci este perfect. Perfect este si daca le asiguri acestora transportul. Insa nu este obligatoriu. Asa ca domnisoarele de onoare (dar si invitatii) trebuie sa scoata bani din buzunar atat pentru transport, cat si pentru cazare.

Darul de nunta. Bineinteles ca in acest caz nu exista niciun dubiu. Domnisoarele de onoare sunt cele care trebuie sa plateasca. Ele decid care este cel mai potrivit cadou pentru cuplul care se casatoreste.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Iar acum, la final, dupa ce ai aflat ce (nu) ar trebui sa plateasca domnisoarele de onoare, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta realizate de un videograf profesionist. Daca organizezi evenimentul, atunci in acele materiale video ai putea gasi mai multe surse de inspiratie. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Adauga un comentariu

Leave a Comment