Scrisoarea deschisa a unei mirese pentru mama ei

In scrisoarea deschisa a unei mirese pentru mama ei vom vedea, dincolo de recunostinta si iubire, si sinceritate si anumite dorinte si cerinte, scrise cu diplomatie si cu dragoste. Este una dintre acele scrisori care se remarca prin sinceritate. Nimic nu este exagerat. Totul este simplu si sincer si tocmai de aceea ne place.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Scrisoarea deschisa a unei mirese pentru mama ei

Huffington Post

Cum arata scrisoarea deschisa a unei mirese pentru mama ei

Draga mama,

In curand voi pasi spre altar alaturi de barbatul pe care il iubesc. In acea zi speciala, imi doresc cateva lucruri: un corset care sa nu cedeze, un fotograf care sa ma faca sa arat in poze precum un model, un organizator de nunta mai rapid decat un glont si un tort la fel de dulce precum viitorul meu sot.

Faptul ca ai fost alaturi de mine in toata aceasta perioada si vei fi in continuare, inseamna mult, mama. Stiu ca nu intotdeauna a fost usor, dar impreuna am reusit sa facem totul asa cum ne-am dorit. Vreau ca amandoua sa ne bucuram de acea zi speciala si unica.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Ofera-mi sfaturi, dar nu te supara daca nu voi tine cont de toate. Da, stiu ca iti place floristul care s-a ocupat si de nunta fiicei prieteni tale, si da, stiu ca brutarul care a castigat nu stiu ce premiu anul trecut ti se pare ideal pentru nunta noastra. Imi place faptul ca te implici si ca vii cu idei noi, pe care intotdeauna le voi primi cu bucurie, insa asta nu inseamna ca le voi folosi pe toate. Ceea ce vreau sa stiu este ca voi beneficia intotdeauna de ajutorul tau, chiar daca voi lua anumite decizii care nu sunt compatibile cu ceea ce iti imaginezi tu. Pe de alta parte, daca sugestiile tale chiar vor fi cele mai bune si vor corespunde cu imaginea mea asupra nuntii, le voi folosi cu cea mai mare placere. Vreau sa fie o zi speciala pentru amandoua.

Scrisoarea deschisa a unei mirese pentru mama ei

The Despicable Huntress

Imi place cum arati in acel costum despre care imi vorbesti, insa nu este tocmai potrivit pentru stilul nuntii noastre. Te rog, incearca sa urmezi stilul nostru si de asemenea, te rog sa vorbesti cu mama lui despre acest subiect. Afla ce va purta si ea. Si va fi chiar ocazia perfecta pentru ca amandoua sa va cunosteti mai bine la o cafea si o salata.

Stiu ca poate te gandeai ca vom avea mult mai multi invitati, insa preferam ca totul sa fie restrans si intim, asa ca nu invita la nunta si persoane din cercul tau social. Desigur, daca tu consideri ca o anumita persoana chiar trebuie sa apara pe lista invitatilor, spune-mi, poate chiar este cineva omis din neatentie.

Scrisoarea deschisa a unei mirese pentru mama ei

Allan Ajifo

Este ziua mea de vis, insa este posibil ca si tu sa ai un vis sau doua, asa ca adaca este ceva ce ti-ai dori in ziua nuntii, spune-mi. Poate vrei sa port ceva ce a apartinut bunicii, ori poate vrei un moment special in timpul ceremoniei. Esti importanta pentru mine si vreau sa stiu ce este important pentru tine. De asemenea, te rog sa imi spui daca lucrurile imi scapa de sub control si incep sa am un comportament nepotrivit.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Sunt in continuare copilul tau. Si, chiar daca uneori avem momente mai tensionate, nu imi doresc sa schimb nimic. Te iubesc,

Fiica ta.

Scrisoarea deschisa a unei mirese pentru mama ei

Garrett Hubbard

Astfel arata scrisoarea deschisa a unei mirese pentru mama ei. Ne place sinceritatea si diplomatia cu care au fost scrise randurile de mai sus si, in acelasi timp, ne place ca a reusit sa strecoare si recunostinta si dragostea pentru mama ei. Si pentru ca nuntile ne-au adus aici, cred ca ar fi momentul potrivit sa ne oprim putin si va vizionam aici cateva clipuri de la nunti.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Adauga un comentariu

Leave a Comment