Urari de logodna

Mai jos vei gasi cateva urari de logodna care te vor ajuta in cazul in care nu esti foarte inspirat chiar atunci cand afli ca un cuplu s-a logodit si evident ca trebuie sa le spui cateva cuvinte.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Urari de logodna pe care le poti adresa fericitului cuplu

1. Sper sa continuati sa va luminati viata unul altuia. Ma bucur ca v-ati logodit.

2. Felicitari pentru logodna! Sper sa fiti fericiti si binecuvantati in continuare.

3. Sper ca inimile voastre sa fie intotdeauna una aproape de cealalta, sa bata una pentru cealalta. Felicitari pentru frumosul eveniment din viata voastra!

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

4. Va urez sa fiti cei mai fericiti indragostiti de pe Pamant! Cele mai frumoase ganduri va transmit cu ocazia logodnei.

Urari scurte cu ocazia nuntii

www.studioblitz.ro

5. Sper ca miracolul iubirii sa continue sa va binecuvanteze cu cele mai frumoase momente petrecute in doi. Felicitari pentru logodna!

6. Sa aveti o viata frumoasa impreuna si sa continuati sa fiti alaturi unul de celalalt. Ma bucur nespus pentru logodna voastra.

7. Ce veste minunata! Felicitari pentru logodna! Sunt sigur/a ca veti intemeia o familie frumoasa.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

8. Cand va vad impreuna, privindu-va in ochi, vad ce inseamna iubirea adevarata. Sunteti facuti unul pentru celalalt.

Ada Diamonds

Urari de logodna

9. Sunt convins/a ca Dumnezeu va va ghida pasii si de acum inainte pentru a lua cele mai bune decizii impreuna si pentru a fi fericiti asa cum sunteti acum. Sa aveti o viata frumoasa impreuna!

10. Sa aveti o viata lunga, fericita si sanatoasa impreuna! Logodna fericita! Abia astept nunta!

11. Fie ca iubirea, fericirea, succesul si bogatia sa va ajute sa fiti protagonistii unei frumoase povesti de iubire asa cum ati fost si pana acum!

12. Vor urma momente frumoase, fericite, dar si unele neplacute, triste. Insa va veti bucura impreuna de cele frumoase si veti fi alaturi unul de celalalt in clipele mai grele. Stiu ca veti fi capabili sa treceti peste orice atata vreme cat sunteti impreuna.

13. Logodna este inceputul unei vieti frumoase, fericite si implinite impreuna! Sper sa aveti mereu parte de tot ceea ce este mai bun si mai frumos pe lume pentru ca meritati.

14. Le doresc fericitilor logodnici sa aiba parte de lucruri frumoase. Sa aveti succes in tot ceea ce va propuneti si sa va bucurati mereu unul de celalalt. Sunteti norocosi ca v-ati gasit, ca va iubiti si ca ati decis sa va petreceti tot restul vietii impreuna.

15. Felicitari! Acum aveti parte de ceva frumos ce viata v-a oferit: iubirea voastra.

16. Acum, cand sunteti logoditi, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa continuati sa va iubiti.

17. Felicitari amandurora! Sper sa fiti binecuvantati cu fericire in acest nou capitol al vietii voastre.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

18. Sper sa va iubiti la fel de mult ca pana acum sau poate chiar mai mult daca este posibil asa ceva! Sa aveti o viata frumoasa impreuna! Felicitari pentru logodna!

19. Formati un cuplu frumos, se vede ca sunteti fericiti si ca va iubiti. Sa ramaneti mereu asa! Felicitari pentru frumosul eveniment!

20. A inceput un nou capitol in viata vostra si ati decis sa il parcurgeti impreuna. Felicitari! Stiu ca veti intemeia o familie frumoasa. Sunteti un exemplu pentru noi.

Mai sus ai gasit cateva urari de logodna, iar acum te invit si pe pagina StudioBlitz unde vei gasi cateva clipuri artistice de nunta din care te poti inspira in cazul in care urmeaza sa te casatoresti. Sau poate vrei sa ii ajuti pe altii sa organizeze nunta.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Adauga un comentariu

Leave a Comment