Este bine sa stii dinainte ca te va cere de sotie?

Vorbim despre surpriza si despre milioanele de emotii care insotesc o cerere in casatorie neasteptata. Pe de alta parte, sunt cupluri care prefera sa vorbeasca inainte despre cererea in casatorie si chiar sa cumpere impreuna inelul de logodna. Este momentul mai putin emotionant daca deja stii cand si ce se va intampla? Este bine sa stii dinainte ca te va cere de sotie?

Este bine sa stii dinainte ca te va cere de sotie?

Whissler

Este bine sa stii dinainte ca te va cere de sotie?

Nu exista un raspuns batut in cuie. Depinde de fiecare cuplu, de fiecare femeie. Daca preferati sa purtati o discutie despre cererea in casatorie, poate iubita are anumite preferinte precum locul sau momentul in care isi doreste sa ii adresezi intrebarea, atunci poti tine cont de ele. Desigur, surpriza nu va mai exista, insa asta nu inseamna ca emotiile se vor diminua. Poate fi un moment la fel de intens precum in cazul unei cereri la care nu se astepta. In plus, poti sa o surprinzi, venind cu ceva nou, care sa completeze visul ei. Si un alt aspect la care va puteti gandi este acela ca din moment ce stie la ce sa se astepte, ati putea merge impreuna sa cumparati inelul de logodna. Astfel te vei asigura ca bijuteria va fi pe placul ei. Mai ales daca o va purta intreaga viata. Este bine sa stii dinainte ca te va cere in casatorie? De ce nu? Totul tine de voi, de tine. Este unul dintre cele mai importante momente din viata ta, din relatia voastra, asa ca totul trebuie sa fie perfect, asa cum va doriti amandoi.

Este bine sa stii dinainte ca te va cere de sotie?

Ritani

La polul opus se afla femeile care nu ar accepta sa stie dinainte ca urmeaza sa fie cerute in casatorie. Unde va mai fi surpriza? Ele prefera sa fie surprinse de persoana iubita atunci cand se asteapta cel mai putin. Traiesc momentul la intensitate maxima, sentimentele vor fi unele care se vor amesteca. Va fi un eveniment pe care femeia iubita si-l va aminti toata viata.

Bineinteles, totul depinde si de el. Poate a gasit o modalitate inedita prin care sa te intrebe daca vrei sa iti petreci tot restul viatii alaturi de el si nu va risca sa strice surpriza spunandu-ti despre ce este vorba sau intrebandu-te daca ai preferinte in ceea ce priveste cererea in casatorie.

Insa, oricum ar fi, orice decizie ati lua, important este sa fie un moment magic pentru amandoi. Desigur, pentru amandoi va fi ceva wow. El va sti cand este momentul, tu poate nu, insa asta nu inseamna ca va fi scutit de emotii. Va astepta cu sufletul la gura raspunsul tau.

Asadar, este bine sa stii dinainte ca te va cere de sotie? Nu exista reguli in acest sens. Faceti ceea ce simtiti si considerati ca vi se potriveste. Va fi un moment pe care vi-l veti aminti pentru tot restul vietii, asa ca aveti grija sa fie unul special.

Iar acum, la final, va propun sa accesati pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri de nunta ale unui videograf profesionist.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment