Cat costa organizarea nuntii?

Multi viitori miri se intreaba cat costa organizarea nuntii. Desigur ca raspunsul depinde foarte mult de anumti factori. Ce fel de nunta isi doresc, care este bugetul pe care il au la dispozitie, cat sunt dispusi sa plateasca pentru tot ceea ce presupune organizarea unei nunti si multe alte lucruri. Daca doriti sa faceti un calcul inainte de a incepe sa organizati marele eveniment, atunci iata ce trebuie sa treceti pe lista cheltuielilor.

Cat costa organizarea nuntii? Ce trebuie sa stii inainte de a organiza marele eveniment

1. Wedding planner. Daca va doriti sa primiti un astfel de ajutor, atunci trebuie sa aflati care este pretul cerut de un astfel de specialist.

2. Foto si video. La nunta multi miri isi doresc fotografi si videografi pentru a imortaliza fiecare moment din cadrul fericitului eveniment. Preturile oscileaza in functie de ceea ce contin pachetele si de ceea ce isi doresc mirii. Inainte de a trece suma pe lista cheltuielilor, trebuie sa aflati cat cere persoana cu care doriti sa colaborati.

3. Invitatiie. Vor costa si ele o anumita suma, asa ca nu uitati sa le treceti si pe acestea pe lista cheltuielilor de nunta.

Cat costa organizarea nuntii

DJ Approved

4. Rochia de mireasa. Este tinuta pe care visezi de mica sa o porti, asa ca nu poti alege orice rochie. Pretul difera in functie de ceea ce iti doresti sa porti. Este o cheltuiala importanta asa ca nu uita sa o treci pe lista.

5. Voalul miresei, pantofii, bijuteriile, parfumul. Si acestea vor reprezenta cheltuieli semnificative ce va vor face sa scoateti din buzunar o suma destul de importanta.

6. Machiajul si coafura miresei. Manichiura si pedichiura miresei. Si acestea va vor face sa cheltuiti ceva bani, asa ca nu uitati sa le treceti pe lista cheltuielilor obligatorii pentru nunta. Sunt aspecte foarte importante asa ca nu le neglijati.

7. Costumul mirelui. Este la fel de important ca rochia de mireasa, asa ca acordati-i atentia cuvenita. Va costa probabil destul de mult, insa o data in viata va casatoriti, deci alegeti ceva ce va place.

8. Pantofii mirelui, butonii, parfumul si alte accesorii. Nu uitati nici de ele.

9. Verighetele. Sunt si acestea extrem de importante. Le veti purta toata viata. Tocmai de aceea trebuie sa fiti atenti cand le alegeti. Si nu uitati ca si acestea vor costa ceva.

10. Buchetul miresei. Va aparea in pozele de nunta, se va asorta cu tinuta ta, de aceea il vei alege pe cel ce ti se pare ca te reprezinta. Costurile pot fi destul de mari, asa ca nu uita sa treci si buchetul miresei pe lista cheltuielilor pentru ziua cea mare.

11. Taxa pentru ceremonia religioasa. Pretul il veti afla de la biserica. Este o alta cheltuiala de notat.

12. Localul. Este o cheltuiala semnificativa, una dintre cele mai importante.

13. Muzica. Fie ca alegeti DJ sau formatie, va trebui sa scoateti din buzunar o anumita suma de bani pentru aceste servicii.

14. Decorul de nunta si/sau aranjemantele florale. Alte cheltuieli pe care trebuie sa le faceti.

15. Mancarea, bautura si tortul. Ele sunt extrem de importante la nunta, asa ca faceti alegeri intelepte in acest sens.

16. Marturii de nunta. Indiferent ce veti alege, va trebui sa cheltuiti o anumita suma si pentru acestea.

Si acum, la final, poti accesa si pagina StudioBlitz pentru a viziona cipuri artistice de nunta din care sa va inspirati pentru a organiza ziua cea mare.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment