6 idei de cerere in casatorie acasa

Avand in vedere ca traim vremuri destul de tulburi, cu restrictii, teama, distantare sociala, poate vrei sa o ceri in casatorie intr-ul loc sigur. Poate te gandeai sa ii oferi inelul de logodna in timpul unei calarii in afara tarii, dar stiind ca acum sanatatea este atat de importanta (si nu numai acum, ci in general, insa acum trebuie sa fim mai atenti decat de obicei), poate ai in vedere o cerere in casatorie acasa. Daca te gandesti la asta, iti venim in ajutior cu cateva idei care te pot inspira. Fiindca iubirea in timpul pandemiei nu a fost pusa pe pauza. Iar cererea in casatorie in sufragerie sau in dormitor poate fi la fel de minunata ca cea dintr-o tara straina. Asadar, iata care sunt cele 6 idei de cerere in casatorie acasa.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

6 idei de cerere in casatorie acasa

1. Foloseste-te de amintiri

Poti crea un fimulet care sa cuprinda fotografii cu voi de cand formati un cuplu, filmari in care sa fiti voi. Apoi va veti uita impreuna la el, la televizor si la final ii poti oferi inelul de logodna. Va fi romantic si emotionant sa retraiti toate acele momente frumoase pe care le-ati avut de cand formati un cuplu.

2. Gateste mancarea ei preferata de la un restaurant

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Fiindca este mai sigur acum sa mananci acasa si sa stai cat mai departe de alte persoane care te pot imbolnavi, daca nu o poti duce pe ea la restaurant, atunci poti aduce restaurantul la voi acasa. Stii care este mancarea ei preferata de la restaurantul ei preferat, asa ca incearca sa o gatesti chiar tu. La o cina romantica ii poti adresa marea intrebare.

idei de cerere in casatorie acasa

idei de cerere in casatorie acasa

3. Poti organiza o petrecere virtuala

Fiindca este mai greu acum sa organizezi o petrecere si fiindca siguranta noastra este mai importanta in aceste momente, te poti folosi de tehnologie. Astfel poti organiza o petrecere virtuala la care sa participe rudele voastre, prietenii. Si la o astfel de petrecere o poti cere in casatorie. Astfel si cei dragi vor fi matrtori ai acelui moment unic si deosebit, chiar daca fizic nu va pot fi alaturi.

4. Calatoriti intr-ul loc romantic, fara a calatori cu adevarat

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Mai exact, daca ti-ar placea sa o ceri in casatorie in Paris, dar din cauza pandemiei este mai dificil sa ajungeti acolo, poti aduce Parisul la voi in casa. Decoreaza casa sau una dintre camere astfel incat sa aveti senzatia ca sunteti acolo. Ajuta si o masa cu preparate specifice acelui loc si muzica specifica locului, care sa se auda pe fundal. Frumos, romantic, o idee buna.

idei de cerere in casatorie acasa

idei de cerere in casatorie acasa

5. Angajeaza pe cineva care sa ii cante o melodie de dragoste

Chiar daca poate fi mai dificil acum sa mergeti la un concert, sa angajezi o formatie care sa ii cante melodia voastra, ai putea sa te folosesti si de data aceasta de tehnologie. Angajeaza trupa care ii va canta online iubitei tale o melodie. Si apoi ii poti adresa marea intrebare.

6. O plimbare poate fi o idee buna

O plimbare romantica intr-un loc mai retras, cu cat mai putini omanei in jur, poate fi solutia. O poti duce intr-un loc surpriza si acolo o poti cere in casatorie.

Acestea au fost cele 6 idei de cerere in casatorie acasa. Aici si aici gasesti si alte informatii, sugestii, idei pentru cererea in casatorie.

Sursa foto: Pexels

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment