Locuri pentru cererea în casatorie la Paris

Parisul, capitala Frantei, este un oras al dragostei si romantismului si in intreaga lume este cunoscut ca si orasul indragostitilor. Ce ar putea fi mai romantic si spectaculos decat Parisul? Sau ce poate fi mai frumos decat sa ii ceri mana partenerei tale in orasul dragostei? Acest oras este in top pentru o cerere in casatorie. Daca te-ai hotarat sa iti ceri partenera si sa va uniti destinele, Paris este orasul perfect pentru a face acest pas, deoarece are un farmec aparte. Se stie ca femeile viseaza la moduri cat mai speciale si originale pentru a fi cerute in casatorie, iar tu trebuie sa ai grija ca acest moment sa fie cel mai frumos. Lasa imaginatia sa zboare si paseste cu incredere si speranta pentru un viitor deosebit si plin de iubire in doi.

teilor.ro

Locuri pentru cererea în casatorie la Paris

Cerere in casatorie. Sursa: Pinterest

Organizeaza un city break la Paris doar pentru voi doi si fa-ti curaj sa iti ceri partenera. Acest oras are toate ingredientele pentru un city break de vis. Alege un inel de logodna frumos si iti mai ramane doar sa treci la fapte. In continuare iti voi prezenta cateva locuri deosebite din Paris unde vei putea face acest pas.

Locuri pentru cererea în casatorie la Paris

1. Turnul Eiffel

Construit in 1889 pentru Expozitia Universala din Paris, Turul Eiffel a devenit unul din cele mai cunoscute simboluri ale iubirii din lume. Multi din cei peste 30 de milioane de turisti anuali ai Parisului intra in vraja magiei a acestui oras si marea majoritate dintre acestia pornesc la un nou drum si o viata impreuna, fiind foarte multe cereri in casatorie. Stim foarte bine ca visul oricarei femei este sa fie ceruta in varful turnului Eiffel. Peisajul superb impreuna cu emotiile nu se vor compara cu nimic in lume. Asa ca nu mai sta pe ganduri si alege aceasta locatie pentru o cerere in casatorie memorabilia.

teilor.ro

Locuri pentru cererea în casatorie la Paris

Turnul Eiffel. Sursa: Pinterest

2. Bulevardul Champs Elysees

Acest bulevard se intinde de la Arcul de Triumf pana la Place de la Concorde. Pe acest bulevard sunt sute de magazine, restaurante si terase, iar arhitectura cladirilor este foarte interesanta. Poti sa iti ceri partenera pe acest bulevard, in multime sau la un restaurant in timpul unei cine romantice. Daca alegi variant unei cine, cauta o locatie frumoasa si romantica si cu siguranta va ramane cu niste amintiri de neuitat. Cand vei pune marea intrebare partenerei tale, vei primi un DA fericit si din toata inima.

Locuri pentru cererea în casatorie la Paris

Champs Elysees. Sursa: Pinterest

3. Muzeul Luvru

Acesta se numara printre cele mai vizitate muzee de arta din intreaga lume si este un obiectiv turistic central din Paris. Puteti vizita muzeul, care se intinde pe trei mari aripi, fiecare avand patru nivele, iar cand iesiti este ideal sa faci pasul cel mare.

teilor.ro

Locuri pentru cererea în casatorie la Paris

Muzeul Luvru. Sursa: Pinterest

Nu mai sta pe ganduri si alege locul potrivit pentru acest moment unic. Sper ca acest articol cu idei de locuri pentru cererea în casatorie la Paris ti-au fost de ajutor si te-au inspirat. Daca te intereseaza si alte locatii speciale pentru acest moment, poti gasi detalii aici.

In continuare te invit sa citesti un articol despre ce sa faci si ce sa nu faci cand o ceri in casatorie.

Despre autor

A Anca

1 Comentariu

Leave a Comment