Cum sa vorbesti cu prietenii despre stresul cauzat de organizarea nuntii, fara sa ii stresezi si pe ei

Nimic nu se compara cu acei prieteni care sunt acolo pentru tine, indiferent de situatia prin care treci. Cand organizezi nunta vei avea momente in care stresul va pune stapanire pe tine si abia astepti sa pui mana pe telefon si sa discuti despre asta cu cei apropiati. Isa, ai mare grija, caci daca tu esti stresata din cauza nuntii, nu inseamna ca si ei trebuie sa fie astfel. Pentru a evita situatiile de genul acesta, mai jos voi vorbi despre cum sa vorbesti cu prietenii despre stresul cauzat de organizarea nuntii, fara sa ii stresezi si pe ei.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Iata cum sa vorbesti cu prietenii despre stresul cauzat de organizarea nuntii, fara sa ii stresezi si pe ei

1. E bine sa vorbesti rar despre problemele legate de nunta

Da, asa este, esti stresata si ei nevoie de cineva care sa te asculte, sa iti dea sfaturi, sa te inteleaga. Dar daca in fiecare zi vei vorbi cu prietenii despre ceea ce te supara, fie ca sunt probleme marunte sau unele chiar serioase, ii vei indeparta, ii vei plictisi si ii vei face sa creada ca nu iti mai pasa de ei, ci doar de nunta. Incearca sa le vorbesti mai rar despre organizarea evenimentului, sa faci asta de doua ori pe luna, de exemplu, cand chiar simti ca nu mai poti sa faci nimic singura. De asemenea, chiar si in zilele in care le vorbesti despre problemele pe care le ai, nu uita sa te interesezi si de vietile lor. Poate ei nu organizeaza evenimente importante, dar sigur au si ei ceva de povestit.

organizarea nuntii

organizarea nuntii

2. Vorbeste despre stresul cauzat de organizarea nuntii cand sunteti implicati in anumite activitati

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

E mai bine daca abordezi acel subiect cand beti un pahar de vin, cand va plimbati sau aveti alte activitati, decat atunci cand suni, trimiti mesaje kilometrice sau pur si simplu stati unii langa altii fara a face nimic altceva decat sa te plangi in legatura cu nunta.

3. Intreaba inainte de a vorbi

Este bine sa stii daca momentul in care decizi sa vorbesti despre nunta este unnul potrivit pentru ei. Poate sunt la serviciu ori au unele probleme personale de care trebuie sa se ocupe chiar in acele momente. Si este evident ca nu au cum sa iti acorde timpul si atentia de care ai nevoie. In astfel de cazuri este de preferat sa amani discutia. Asa ca, inainte de a incepe sa povesteti ce te nemultumeste, intreaba daca acela e un moment bun pentru ei sau vei reveni in alta zi ori la alta ora.

organizarea nuntii

organizarea nuntii

4. Spune-le cu ce te pot ajuta

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Poate vor fi momente in care te vei simti neputincioasa si la fel se vor simti si prietenii tai. Daca se arata dispusi sa te ajute in anumite privinte cu organizarea nuntii, atunci nu ai de ce sa nu le spui cum ti-ar putea fi de folos. Astfel stresul se va diminua si toata lumea va fi fericita.

Si acum, la final, sa accesam si pagina StudioBlitz unde gasesti clipuri artistice de nunta din care te poti inspira pentru marele eveniment.

Sursa foto: Pixabay

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment