Cum sa o tratezi pe femeia iubita

Te intrebi cum sa o tratezi pe femeia iubita si cum sa o faci sa simta ca este cea mai importanta din viata ta? Pe masura ce incepeti sa va cunoasteti mai bine, vei realiza cu siguranta ce ai de facut, insa niciodata nu strica o mana de ajutor, asa ca articolul de fata iti va arata ce si-ar dori femeile sa primeasca din partea barbatilor, pe langa iubirea neconditionata, respect si multe altele. Poate pe unele le stiai deja, pe cand altele vor fi o surpriza. Sa vedem despre ce este vorba, parcurgand randurile de mai jos.

Cum sa o tratezi pe femeia iubita

Insider

Cum sa o tratezi pe femeia iubita?

Fa-o mandra de tine. Da, mandria este un lucru superficial, insa are avantajele sale, asa ca de ce sa nu profiti? Daca esti multimit de viata ta, impacat tu cu tine, daca ai realizat ceea ce ti-ai dorit si simti ca esti in acel punct in care ai totul, atunci si partenera ta de viata va fi mandra de tine si bineinteles ca te va iubi din ce in ce mai mult. Si, evident, daca treci prin perioade mai dificile in care, poate, pe plan financiar sau in ceea ce priveste cariera ai niste lipsuri, nu inseamna ca esti o dezamagire pentru ea, mai ales daca te vede facand eforturi sa schimbi situatia, in loc sa te complaci. Va fi mandra de tine nu numai pentru cine esti si ce faci, dar si pentru ceea ce ii doresti sa devii si depui eforturi in acest sens.

Cum sa o tratezi pe femeia iubita

Romantical Aid

Fa-o sa se simta norocoasa ca te are. Cum? Se spune ca nu haina il face pe om si chiar asa este, insa un barbat care se imbraca bine, care are grija de el, va fi intotdeauna admirat. Arata-le prietenilor ei ca poti face toate lucrurile astea si ea se va simti tare norocoasa ca te are. Si, bineinteles, la randul ei trebuie sa te faca si pe tine sa simti acelasi lucru. Este ideal ca ceea ce oferi sa si primesti, mai ales intr-o relatie, in care ambii parteneri trebuie sa se implice pentru ca lucrurile sa fie frumoase si sa evolueze intr-un mod armonios.

Cum sa o tratezi pe femeia iubita? Fa-o sa rada. Femeile sunt atrase be barbatii cu simtul umorului, care sa le faca din cand in cand sa isi descreteasca fruntile. Ajut-o sa vada si partea plina a paharului, sa priveasca unele lucruri si din alta perspectiva, mai amuzanta. Nu este bine sa luam totul in serios in viata, mai putem face si haz de necaz. In ciuda dificultatilor prin care treceti, fa-o sa rada uneori. Rasul este cel mai bun medicament, stim cu totii asta. In plus, este gratuit si are atat de multe beneficii incat ar fi pacat sa nu profitam de ele, nu?

Cum sa o tratezi pe femeia iubita

Reader’s Digest

Te intrebi cum sa o tratezi pe femeia iubita? Tu o cunosti cel mai bine, sau incepi sa o descoperi treptat, si astfel vei sti ce ii place si ce ii displace, cum ar trebui sa te comporti etc. Si, in plus, ai primit un pic de ajutor suplimentar in randurile de mai sus.

Iar acum, la final, va invit sa vizionati cateva clipuri realizate de un videograf de nunta. Le gasiti pe pagina StudioBlitz.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment