Exemple de juraminte de nunta pentru mire

O iubesti pe viitoarea ta sotie si iti doresti sa ii demonsrezi lucrul acesta prin intermediul juramintelor de nunta. De asemenea, vrei sa ii transmiti cat de fericit esti ca vei incepe o noua viata alaturi de ea, ca nu iti poti imagina o alta viata in afara de aceasta, in care ea este si va fi prezenta in fiecare zi. Sunt atat de multe lucruri pe care vrei sa i le transmiti, insa, cumva, parca nu reusesti sa asterni pe hartie, sa pui in cuvinte toate aceste sentimente. Este firesc. Ai emotii si vrei ca totul sa iasa perfect. Mai jos vei gasi cateva exemple de juraminte de nunta pentru mire, pe care le poti folosi ca sursa de inspiratie sau pur si simplu vei vedea cam ce ar trebui sa incluzi in juramintele tale. Desigur, nu exista reguli in acest sens, scrii ceea ce simti.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Cateva exemple de juraminte de nunta pentru mire

„In ochii tai, e casa mea. In inima ta, am gasit iubire. In sufletul tau, mi-am gasit perechea. Cu tine sunt intreg, sunt in viata. Ma faci sa rad, ma lasi sa plang. Esti fiecare gura de aer si fiecare bataie a inimii”.

Exemple de juraminte de nunta pentru mire

You Tube

„Promit sa iti ascult sfaturile si sa le urmez. Promit sa nu evidentiez faptul ca am dreptate, chiar daca am. Promit sa iti admir mereu inima puternica, hotarata si buna. Promit sa te iubesc mereu”.

„Ma cunosti mai bine decat oricine altcineva si tot iti doresti sa te casatoresti cu mine. Esti cea mai buna prietena si mi-ai aratat ce inseamna dragostea adevarata. Chiar si acum o parte din mine inca nu poate sa creada ca astazi te casatoresti cu mine”.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

„Promit sa te ascult atat cat va fi nevoie pentru ca tu sa te simti auzita, promit sa fiu alaturi de tine si sa te iubesc, mai mult chiar, atunci cand simti ca nu ai de ce sa fii iubita, promit sa fiu mereu acolo cu tine si pentru tine”.

„Te iubesc! Cu ceva timp in urma, nu erai decat o dorinta, un vis. Iti multumesc pentru ca reprezinti ceea ce reprezinti pentru mine. Promit sa te iubesc, sa te respect si sa te fac in fiecare zi sa zambesti, sa ne bucuram de viata impreuna si, de asemenea, de iubirea noastra. Promit sa fac tot posibilul ca viitorul nostru sa fie unul stralucit”.

Exemple de juraminte de nunta pentru mire

stress Free Weddings

„Imi unesc viata cu a ta, nu numai in calitate de sot, dar si de prieten, iubit, confident. Lasa-ma sa fiu umarul pe care vei plange, stanca de care te vei sprijini, motivul pentru care zambesti. De astazi vom merege impreuna prin toate locurile in care ne poarta viata”.

„Vad aceste juraminte nu ca pe niste promisiuni, ci ca pe o oportunitate de a-ti spune ca voi fi mereu alaturi de tine, vom rade si vom plange impreuna, te voi iubi si voi imparti totul cu tine. Vom construi impreuna o viata frumoasa, viitorul la care visam”.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
Exemple de juraminte de nunta pentru mire

You Tube

Am vazut aceste cateva exemple de juraminte de nunta pentru mire. Lasa-te inspirat de ele si, cel mai important, nu uita ca nimic nu iese mai bine decat un lucru facut din inima, iar juramintele tale de nunta nu fac exceptie de la regula. Si pentru ca suntem la subiectul care ne intereseaza cel mai mult, nunta, sa vizionam aici cateva clipuri de la astfel de evenimente.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment