Cum se trec pe invitații părinții decedați sau divorțați

În acest articol veți afla cum se trec pe invitații părinții decedați sau divorțați. Deși nunta este un prilej de mare bucurie, sunt cazuri în care mirii nu-și pot avea alături părinții sau unul dintre părinți, iar acest lucru face destul de dificilă realizarea invitațiilor. Apoi, mai sunt și alte cazuri, mai puțin dureroase, dar pe care nu știm să le abordăm fără a supăra pe nimeni.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Cum se trec pe invitații părinții decedați sau divorțați

Atunci când este vorba de dat sfaturi, toți din jurul vostru sunt experți, însă nu mereu ceea ce spun ei este pe aceași linie cu ce simțiți voi și de aceea, noi venim cu exemple clare despre cum se trec pe invitații părinții decedați sau divorțați.

Articolul nostru este informativ, iar asta nu înseamnă în mod neapărat că trebuie să faceți exact așa, ci puteți să faceți așa cum simțiți, însă cu siguranță, având deja exemple de cum se trec pe invitații părinții decedați sau divorțați, vă va fi mai ușor să faceți o alegere.

Citiți și despre: Detalii esențiale despre invitațiile la nuntă; Invitațiile-cum le alegem.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Cum se trec pe invitații părinții decedați

În cazul în care a decedat unul dintre părinți, aveți mai multe variante pentru invitația voastră de nuntă. Puteți scrie pe invitații numai numele de familie al părinților. Cu siguranță viitorii socrii vor înțelege. A doua variantă este să scrieți atât numele cât și prenumele, iar prenumele părintelui decedat se va trece într-un chenar negru.

Cum se trec pe invitații părinții decedați sau divorțați tipomedia.ro

Cum se trec pe invitații părinții decedați sau divorțați tipomedia.ro

Acestă alegere vă aparține căci poate considerați că dreptul părintelui vostru este să-i fie trecut numele întreg pe invitație, fie el lângă voi fizic, fie nu, sau din contra, considerați că un nume trecut pe invitație nu semnifică atât de mult și că este mult mai important să știți că vă veghează de sus.

În ceea ce privește cum se trec pe invitații părinții decedați sau divorțați, nu ne oprim aici, căci mai sunt si cazuri în care mirii au fost crescuți la ofelinat sau le-au decedat ambii părinți.  În aceste cazuri, viitorii miri pot opta pentru invitații în care nu se menționează deloc numele părinților, sau se menționează părinții fără a li se da numele.

Cum se trec pe invitații părinții divorțați

În cazul în care părinții sunt divorțați sau chiar recăsătoriți, venim cu o altă variantă de invitație. Pentru cazurile în care părinții sunt divorțați, fără a fi recăsătoriți, puteți trece atât numele cât și prenumele lor, iar în cazul în care ei sunt recăsătoriți, aveți de ales între a scrie doar prenumele lor, sau a scie numele complet al fiecăruia dintre ei, adică atât numele nou cât și prenumele.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Cum se trec pe invitații părinții decedați sau divorțați happycards.ro parinti divortati

Dacă părinții sunt divorțați, nimic nu vă reține să-i treceți cu același nume de familie, în fond, chiar așa a fost cândva. Acest lucru nu va deranja pe nimeni.

Dacă părinții sunt recăsătoriți, pentru a nu supără pe nimeni, este mai potrivit să treceți pe invitații doar numele lor mic, sau noul nume al mamei și prenumele ei, cât și numele și prenumele tatălui.

Pentru mai multe informații despre cum se trec pe invitații părinții decedați sau divorțați, puteți intra aici, însă, în final, decizia este doar a voastră.

Despre autor

M Olga

Leave a Comment