Cum sa tii ocupati copiii la nunta

Nu stii cum sa tii ocupati copiii la nunta? Daca la eveniment vor veni si familii cu pitici, atunci trebuie sa stii cum pot fi tinuti ocupati cei mici. Iata cateva idei pe care le poti folosi in ziua cea mare asa incat copiii sa fie implicati in activitatile lor, pentru ca adultii sa se mai relaxeze putin.

Cum sa tii ocupati copiii la nunta

1. Creioane colorate si hartii de colorat. Le poti oferi celor mici cateva hartii de colorat, poate din desene animate. Vor fi ocupati cu aceasta activitate si astfel voi, adultii, va puteti implica in alte activitati.

2. O zona pentru copii. Acolo se pot juca, se pot costuma, pot purta accesorii amuzante. Si daca vor fi supravegheati de cineva, atunci sigur parintii celor mici se pot bucura din plin de nunta.

3. Lego. Copiii nu au cum sa nu fie atrasi de Lego. Vor construi linistiti in spatiul amenajat special pentru ei si astfel adultii se vor ocupa de ale lor.

4. Mese cu activitati. Copiii pot fi asezati la mese mai mici, special amenajate pentru ei. Acolo vor servi masa, meniul va fi unul care sa se plieze pe nevoile lor nutritionale. De asemenea, la masa copiilor pot fi si unele activitati care sa ii tina ocupati. Exista numeroase jocuri si jucarii in functie de varsta copiilor.

5. Bauturi speciale pentru copii. Gustul lor aparte si culorile vii vor fi pe placul celor mici. Sigur se vor bucura de ele. Nu uitati ca si cei mici au nevoie de putina varietate in ceea ce priveste bauturile consumate. Incercati sa le oferiti ceva ce le va atrage atentia.

Getty Images

Cum sa tii ocupati copiii la nunta

6. Activitati pentru afara. Daca nunta are loc in aer liber, atunci puteti amenaja un cort mai mare sau unele mai mici pentru ca piticii sa se joace in voie. De asemenea, un cort, afara, poate fi tot ceea ce le trebuie celor mici pentru a se distra in voie.

7. Gustari pe placul copiilor. Acestea vor fi oferite separat de meniul pentru copii. Le puteti oferi gustari sanatoase. Fructele aranjate in diferite forme vor fi sigur pe placul celor mici. Daca sunt destul de mari, atunci copiii pot primi mici cutii cu popcorn, ambalate intr-un mod aparte care sa le atraga atentia.

8. Cabina foto. Daca adultilor le va placea sa se distreze in cabina foto facand cele mai traznite poze, atunci cu siguranta si copiii vor fi incantati de aceasta idee. Ati putea avea pentru ei o recuzita aparte. Astfel cei mici se vor distra de minune in cabina foto.

9. Un magician. Copiii vor fi incantati de trucurile unui magician. Si chiar si adultii vor trage cu ochiul la numarul acestuia dedicat copiilor. Asa ca, daca vreti sa ii tineti ocupati pe cei mici la nunta, un magician poate fi ajutorul de care aveti nevoie. Copiilor le va placea un numar de magie. Entuziasmul lor va fi rasplata cea mai buna pentru voi.

Si acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Te poti inspira de acolo pentru organizarea marelui eveniment.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment