Cum sa te pregatesti intr-un timp scurt pentru petrecerea de nunta

Ai fost invitata la nunta? Inseamna ca te intrebi deja ce rochie sa porti, care sunt pantofii potriviti pentru tinuta si, nu in ultimul rand, cum sa arati bine in ziua evenimentului, fara sa investesti prea mult timp in pregatirile pentru ziua aceea si chiar fara costuri prea mari. Iata cum sa te pregatesti intr-un timp scurt pentru petrecerea de nunta, mai ales daca nu vei apela la ajutorul unui specialist pentru a te pregati. Nu trebuie sa aplici pe fata toate produsele de machiaj pe care le ai acasa. Pofi fi frumoasa si altcumva.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Cum sa te pregatesti intr-un timp scurt pentru petrecerea de nunta

Foloseste fond de ten si anticearcan pentru un machiaj reusit si rezistent. Fondul de ten se aplica pe fata curata si spalata. Inainte de asta se va aplica putina lotiune tonica. Este foarte important sa nu aplici o cantitate mai mare decat este cazul. De asemenea, este bine ca nuanta sa fie apropiata de nuanta pielii tale. Un alt lucru la care trebuie sa fii atenta este modul in care intinzi fondul de ten. Apoi se poate aplica si anticearcanul. Atentie! Acesta trebuie sa fie un pic mai deschis decat fondul de ten (cu o nuanta).

Cum sa te pregatesti intr-un timp scurt pentru petrecerea de nunta

Today

Fardul de pleoape este la fel de important, asa ca nu uita de el! Pentru a rezista mai multe ore si pentru a nu se strange intr-un mod inestetic, este indicat sa folosesti primer sau putin fond de ten inainte de a aplica acest fard.

Fii foarte atenta la sprancene! Cel mai bine ar fi sa apelezi la ajutorul unui specialist care stie cum sa te penseze astfel incat sprancenele sa iti incadreze frumos fata. De asemenea, ai grija sa nu iti machiezi intr-un mod exagerat sprancenele. Daca vor fi bine pensate, daca vor avea o forma ideala pentru forma fetei tale, atunci nici nu va mai fi nevoie sa aplici machiaj in acea zona.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

CITESTE SI: Cum sa fii invitatul perfect la nunta
CITESTE SI: Cum sa te imbraci la nunta, in functie de rolul pe care il ai in cadrul evenimentului

Rimelul este si el important! Vrei sa ai gene lungi si frumoase, nu? Atunci solutia este mascara, evident. Ai grija, insa, sa nu aplici mai multa decat este necesar. Nu este in regula sa iti incarci genele. Aplica mascara cu o pensula speciala, pornind de la radacina spre varf. Dupa cateva secunde poti aplica si al doilea strat, daca este nevoie. Ai grija sa folosesti produse de calitate, pentru ca genele tale sa arate bine si pentru a nu se lipi una de alta.

Ai grija sa aplici corect rujul! Inainte de toate, trebuie sa iti hidratezi buzele. Apoi se va aplica putin fond de ten, pentru neutralizare, dar si pudra. Urmatorul pas consta in conturarea buzelor cu ajutorul unui creion, iar la final se va aplica rujul. Este bine ca persoanele cu acnee sau cele cu buzele subtiri sa evite rujul de culoare rosie, ne sfatuiesc specialistii.

Cum sa te pregatesti intr-un timp scurt pentru petrecerea de nunta

People

Acum, dupa ce ai aflat cum sa te pregatesti intr-un timp scurt pentru petrecerea de nunta, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta realizate de un videograf profesionist. Daca urmeaza sa te castaoresti si tu, sau cunosti un cuplu care are nevoie de un cameraman (sau mai multi) la nunta, nu ezita sa ne contactezi. Gasesti datele de contact pe pagina mentionata anterior.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment