Ce trebuie sa faci pentru ca invitatii sa fie fericiti la nunta ta

Vrei sa stii ce trebuie sa faci pentru ca invitatii sa fie fericiti la nunta ta? Daca urmeaza sa fii mireasa sau mire, atunci este ideal sa cunosti anumite informatii legate de ceea ce ai putea face astfel incat invitatii la nunta sa se distreze si sa plece de la eveniemntul vostru cu zambetul pe buze si cu cele mai frumoase amintiri. Iata ce trebuie sa stie toti viitorii miri.

Ce trebuie sa faci pentru ca invitatii sa fie fericiti la nunta ta

1. Atentie la aperitive! Este bine ca aceastea sa fie colorate, proaspete si bineinteles, gustoase. Cu cat vor fi mai diversificate culorile, cu atat mai bine! Invitatii nu le vor putea rezista. Asadar, nu uitati sa alegeti cele mai deosebite si mai diversificate aperitive pentru evenimentul vostru.

2. Nu uita de alcool. Sunt foarte putini miri care decid sa nu serveasca alcool la nunta. De regula, bauturile alcoolice fac parte din meniul evenimentului. Un open bar va fi pe placul celor prezenti la eveniment. Fiecare se poate servi cu ceea ce doreste. Vinul si berea reprezinta cele mai bune alegeri in acest sens.

3. Ai grija ca in localul in care va avea loc petrecerea de nunta sa existe aer conditionat. Tine cont de faptul ca in timpul petrecerii se va dansa, invitatii vor fi numerosi pe ringul de dans, iar daca mai iei in calcul si alcoolul consumat, atunci este evident ca atmosfera sa va incinge si la propriu, dar si la figurat. Tocmai de aceea este bine ca in local sa existe si aer conditionat. Sigur nu vrei ca invitatilor sa li se faca rau in timpul nuntii, nu?

CITESTE SI: Ai primit invitatie la o nunta? Evita aceste 3 greseli
CITESTE SI: Lucruri carora invitatii la nunta nu le acorda importanta. Asa ca nu te stresa prea mult!

4. Asigura-le transport si cazare invitatilor. Poate unii dintre ei nu au masini persoanle, ori poate stau mult prea departe si vor fi nevoiti sa ajunga cu o zi inainte in locul in care se va desfasura nunta. De aceea este foarte important sa le arati ca iti pasa de ei si ca le asiguri cele mai bune conditii la nunta. Plus ca in timpul evenimentului se va consuma alcool, ceea ce inseamna ca unii invitati nu vor putea sa conduca spre casa. Stiind ca va veti ocupa voi, mirii, de problemele legate de transport, cu siguranta invitatii vor fi mult mai relaxati. Iar asta nu poate insemna decat un lucru: oamenii vor fi fericiti si se vor distra la nunta.

5. Este bine ca invitatii sa aiba un loc in care sa isi poata incarca telefoanele mobile. Nu este o noutate faptul ca telefoanele mobile au devenit indispensabile. Asa ca, daca invitatii vor avea permisiunea voastra de a folosi telefoanele in timpul nuntii, este bine sa existe si un loc in care le pot incarca. Ii veti face fericiti stiind ca vor avea acces oricand la retelele de socializare.

6. Nu ar trebui uitate nici marturiile de nunta. In felul acesta le veti oferi o mica atentie care pentru ei conteaza. Le veti arata ca ii respectati si apreciati prezenta lor la eveniment.

Si acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

2 Comentarii

Leave a Comment