Idei pentru cea mai buna petrecere pentru burlaci

Pregatirile pentru nunta presupun si sa iti iei ramas bun de la libertate, fiind un fel de ritual care verifica increderea reciproca a color doi miri si seriozitatea relatiei lor. Ideile pentru petrecerea burlacilor ar trebui sa se intersecteze cu dorintele ambilor miri pentru ca acestia sa nu aiba neplaceri si neintelegeri in urma petrecerii.

teilor.ro

Cu ce incepi insa atunci cand vrei sa organizezi o petrecere a burlacilor? In primul rand ia-ti un timp in care sa te asezi la masa cu un pahar de suc alaturi si calculeaza cheltuielile pentru viitoarea petrecere a burlacilor. Gandeste-te la cine va organiza petrecerea, cati prieteni vor fi invitati si daca vor ajuta la organizarea petrecerii toti. Este posibil sa imparti costurile petrecerii cu prietenii, sau poti suporta singur toate cheltuielile. De regula prietenii participa financiar la aceasta petrecere, dar se poate intampla orice deci ia in calcul si ca vei suporta singur toata cheltuiala. Apoi te poti gandi si la cum faci invitatiile la petrecerea ta Nu uita mai ales ca petrecerea burlacilor cinsteste mirele. 

Idei pentru cea mai buna petrecere pentru burlaci

Cea mai simpla petrecere a burlacilor este sa va intalniti toti intr-o casa in care sa organizati concursuri, cum ar fi cine bea cel mai rapid un pahar cu bere. Sau poti face multe alte jocuri pentru petrecerea burlacilor.

Idei pentru cea mai buna petrecere pentru burlaci

fa un concurs de baut bere la petrecerea burlacilor Sursa: brobible

Cine pierde trebuie sa indeplineasca mirelui trei dorinte sau sa povesteasca ceva amuzant din viata lui. La o astfel de petrecere se poate juca poker,

teilor.ro

Idei pentru cea mai buna petrecere pentru burlaci

poker la petrecerea burlacilor Sursa: americanprofile

monopoly, se pot viziona filme sau competitii sportive de hochei, fotbal sau box. Nu uita gustarile bune si bautura.

Idei pentru cea mai buna petrecere pentru burlaci

nu uita gustarile si bautura pentru petrecerea burlacilor Sursa: drinkcoffee

Daca petrecerea se da intr-o casa privata, gratarul poate fi integrat cu succes in aceasta. Asigura-te ca alegi o muzica distractiva, astfel incat sa puteti canta impreuna dupa ea. Petrecerea burlacilor in casa cuiva este o optiune pentru orice perioada a anului si este, de asemenea foarte intalnita datorita simplitatii sale.

Daca iti doresti pentru petrecerea burlacilor distractii diverse, mergi intr-un oras mare unde sa mergi din clubul de billiard

Idei pentru cea mai buna petrecere pentru burlaci

poti juca biliard la petrecerea burlacilor Sursa: flickr

in galeria de tir

teilor.ro

Idei pentru cea mai buna petrecere pentru burlaci

mergi la tir la petrecerea burlacilor Sursa: nevadaguns

si apoi in cea de bowling.

Idei pentru cea mai buna petrecere pentru burlaci

mergi la bowling la petrecerea burlacilor Sursa: flickr

Sau, pentru amintiri de neuitat viziteaza atractiile extreme din oras. Poti duce invitatii la petrecerea burlacilor la un eveniment din oras, un festival rock, un spectacol de motociclete, sau la orice alt eveniment are loc in oras in perioada petrecerii burlacilor. Vizitati un parc acvatic.

Idei pentru cea mai buna petrecere pentru burlaci

viziteaza un parc acvatic la petrecerea burlacilor Sursa: bangkok

Asta nu este numai o optiune pentru petrecerea burlacilor, ci si o oportunitate de a va distra si a face multe fotografii.

In programul pe care il vei face pentru petrecerea burlacilor acorda prioritate la ceea ce doresti mai mult. Sa te relaxezi si sa te distrezi sau  sa simti adrenalina. In cazul in care iti doresti mai multa relaxare si distractie, te poti limita la o camera de hotel cu toate facilitatile incluse, inclusive utilizarea piscinei.

teilor.ro

Idei pentru cea mai buna petrecere pentru burlaci

piscina pentru petrecerea burlacilor Sursa: bachelor-party-organiser

La piscina va puteti intinde pe sezlonguri cu un pahar de tequila si apoi sa mergi la restaurant unde sa continui distractia intr-o atmosfera prietenoasa. Daca iti doresti adrenalina, acorda intaietate sporturilor extreme( parasutism,

Idei pentru cea mai buna petrecere pentru burlaci

parasutism la petrecerea burlacilor Sursa: canadianinquirer

alpinism sau drumetii pe munte), achizitionarii corturilor si cantecelor de chitara. Citeste mai multe despre ce se intampla la petrecerea burlacilor.

Referitor la natura, nu pot sa nu mentionez pescuitul, timpul petrecut la pescuit ajutand multi barbati casatoriti. Timpul petrecut la pescuit este un timp de liniste si pace, iar cu noroc puteti prinde si niste pesti frumosi. In cazul acesta nu va fi mai putina adrenalina decat atunci cand mergi cu viteza mare pe autostrada. Dupa pescuit puteti merge la sauna, unde va puteti bucura de o gama complete de servicii, inclusiv procedure pentru relaxare. Este recomandata sauna mai ales daca veti merge la pescuit iarna. Dupa cateva ore de stat in frig oricine isi doreste o baie in aburi. Terminati petrecerea aici cu pahare de bere, iar evenimentul poate fi considerat unul de succes. Astfel de tratamente iti poti aplica oricand, chiar daca doar te intalnesti cu o parte din prietenii tai sau daca sarbatoresti petrecerea burlacilor.

Despre autor

Good Weather

2 Comentarii

Leave a Comment