Ai primit invitatie la o nunta? Evita aceste 3 greseli

Daca ai fost invitat la o nunta, nu este obligatoriu sa participi. Faci asta doar daca vrei sau daca iti permite portofelul. Dar, daca alegi sa participi la eveniment, atunci ai grija sa nu faci anumite greseli. Ai primit invitatie la o nunta? Evita aceste 3 greseli.

Ai primit invitatie la o nunta? Evita aceste 3 greseli

1. Nu confirmi prezenta la eveniment. Scrie foarte clar pe invitatie ca cei ce pot si vor sa participe la nunta, isi pot confirma prezenta pana la o anumita data. Mai clar de atat nu se putea! Asa ca nu inteleg de ce unii invitati nu fac asta. Si se trezesc mirii in ziua nuntii cu persoane in plus. Da, se bucura, insa trebuie sa se ocupe de situatie, ceea ce nu le permite sa se bucure de eveniment in fiecare secunda. Presupui ca mirii stiu ca nu ai cum sa lipsesti de la nunta lor? Nu e chiar asa! Si ei presupun ca oamenii care primesc invitatia vad foarte clar ce scrie acolo, inteleg ca este esential sa le comunice daca merg sau nu merg la nunta si chiar procedeaza asa cum sunt rugati sa procedeze prin intermediul invitatiei. Daca s-ar baza toti invitatii pe faptul ca mirii sunt siguri ca ei vor participa sau nu la nunta, atunci care ar mai fi sensul acelor invitatii? Serios acum!

Ai primit invitatie la o nunta? Evita aceste 3 greseli

Be My Guest

2. Le spui mirilor ca mergi sigur la nunta, dar cu o zi inainte de eveniment, ori chiar in ziua evenimentului, te razgandesti. Pentru ca realizezi ca nu ai hainele potrivite petru nunta. Si parca ti-e prea lene sa mergi sa cauti unele. Plus ca trebuie sa investesti niste bani. Si parca nu ai mai vrea. Te-ai razgandit si pur si simplu te prefaci ca uiti de nunta. Ori poate inventezi o scuza ridicola pe care nici macar un copil nu ar crede-o. Inainte de a decide daca mergi sau nu mergi la nunta, gandeste-te bine inainte! Vrei sa mergi? Iti permiti sa faci asta? Nu ii incurca pe miri doar pentru ca nu esti tu sigur. Nu uita ca pentru ei nunta este importanta si nu este bine sa ii pui intr-o situatie neplacuta doar pentru ca nu iti iei in serios rolul de invitat.

CITESTE SI: Momente jenante la nunta

CITESTE SI: Ai baut prea mult alcool la nunta? Ce faci in ziua urmatoare?

Ai primit invitatie la o nunta? Evita aceste 3 greseli

DHgate

3. Nu iti platesti meniul. Da, vrei sa mergi la nunta. Da, vrei sa te distrezi. Dar nu, nu ai banii necesari pentru eveniment. Pur si simplu ai fost nevoit sa investeti banii in altceva in ultima perioada. Ce faci? Simplu! Stii ca nu iti pemriti sa mergi la nunta, atunci nu merge! Nu face greseala de a participa la eveniment, insa fara a plati macar meniul. De dar nu mai zic nimic! Nu ii obliga pe miri sa plateasca din propriul buzunar meniul tau! Sau poate ti se pare amuzant sa nu platesti? Desi iti poti permite? Nu, nu este. Vrei sa te distrezi cu bani putini? Ia-ti o sticla de bere, asculta muzica in casa si cam asta este! Eventual invita si cativa prieteni si ai gasit modalitatea prin care te poti distra. Nu-i chiar atat de greu, nu?

Iar acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment