Urari pentru mire de la parinti

A venit ziua cea mare! Fiul vostru urmeaza sa se casatoreasca si sa intemeieze o familie alaturi de femeia iubita. Aveti numeroase emotii, vreti sa ii transmiteti toate gandurile bune, insa parca nu va gasiti cuvintele? Nu va faceti griji. Suntem aici pentru a va ajuta. Mai jos veti gasi cateva urari pentru mire de la parinti. Va puteti inspira din aceste urari pentru a-i adresa copilului cateva cuvinte frumoase care il vor bucura.

teilor.ro

Cateva urari pentru mire de la parinti

1. Te-am crescut cu dragoste, te-am vazut transformandu-te in barbatul care esti astazi. Ne bucuram ca iti putem fi alaturi in aceasta zi minunata. Suntem mandri de tine. Stim ca vei intemeia o familie frumoasa alturi de femeia pe care ai ales-o sa iti fie sotie. Suntem si vom fi mereu alaturi de voi. Casa de piatra!

2. A venit si ziua in care te vedem mire. Nu iti poti imagina ce emotii ne incearca. Am fost mereu alaturi de tine in momentele importante, iar ziua aceasta nu putea fi o exceptie. Iti dorim o viata frumoasa, linistita, plina de iubire alaturi de sotia ta. Meritati amandoi tot ce e mai bun si mai frumos de la viata. Casa de piatra!

Urari pentru mire de la parinti

Urari pentru mire de la parinti

3. Orice parinte isi doreste tot ce e mai bun pentru copilul sau. Uneori cuvintele sunt prea sarace pentru a exprima tot ce simtim acum si tot ce ne dorim de la viata pentru tine si pentru partenera ta. Ne bucuram ca ne-ai facut onorea de a-ti fi parinti. Esti un copil asa cum ne-am dorit si cu siguranta vei fi un sot bun si un tata exemplar. Casa de piatra!

teilor.ro

4. Astazi este una dintre cele mai frumoase si mai emotionante zile din viata noastra. Cat de repede a trecut timpul! Tocmai de aceea iti dorim sa pretuiesti fiecare clipa petrecuta alturi de sotia ta, de familia pe care o intemeiati. Sa va iubiti si sa va respectati unul pe celalalt, sa fiti mereu acolo unul pentru altul, nu numai in momentele fericite si frumoase, ci si in cele in care aveti cea mai mare nevoie unul de altul. Sunt multe lucruri de spus, multe sfaturi de dat, insa avem tot restul vietii la dispozitie pentru a fi langa voi atunci cand veti avea nevoie de un sfat, o imbratisare sau orice altceva. Casa de piatra!

5. Iti amintesti ziua in care ai mers pentru prima data la gradinita sau la scoala? Mai stii cand ai invatat sa mergi pe bicicleta? Mereu am fost acolo, langa tine, sa te incurajam, sa te ajutam, sa iti fim sprijin, sa ne bucuram alaturi de tine. Astazi facem acelasi lucru si ne bucuram ca putem fi alaturi de copilul nostru in ziua in care isi intemeiaza o familie. Te iubim mai mult decat pot exprima cuvintele si mereu vom fi alaturi de tine. Casa de piatra!

Urari pentru mire de la parinti

Urari pentru mire de la parinti

6. Astazi este una dintre cele mai frumoase si mai emotionanate zile din viata noastra. In familia noastra o primim cu bucurie si iubire pe sotia ta. Stim ca formati un cuplu perfect si ca veti avea grija sa aveti si o casnicie frumoasa, fericita. Casa de piatra!

Si acum, inainte de a pune punct materialului, va invit sa accesati si articolele de aici si de aici unde gasiti si alte urari de nunta.

teilor.ro

Sursa foto: Pixabay

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment